Simona Ionescu / Redactor Șef

Sanda Ladoși, lucruri neștiute despre Mădălina Manole. Ce „a mirosit”, s-a adeverit…

Sanda Ladoși, lucruri neștiute despre Mădălina Manole. Ce „a mirosit”, s-a adeverit…
Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Sanda Ladoși a fost extrem de transparentă și a vorbit despre lucruri neștiute de nimeni despre Mădălina Manole.

Sanda Ladoși și Mădălina Manole au reușit să fie prietene o perioadă scurtă înainte ca fata cu părul de foc să-și ia viața. Când a auzit că prietena ei și-a luat viața, a trăit un șoc.

Artista susține că a auzit știrea tristă la emisiunea lui Dan Diaconescu și în primă fază a crezut că este o glumă nelalocul ei. A înțeles că de fapt totul e adevărat când a sunat-o pe Mădălina Manole pe telefonul ei.

„Am crezut că e o glumă când am auzit. Eu și Mădălina am făcut o ședință foto alături de copii la ea acasă și atunci mi-am dat seama că se străduia să afișeze o viață fericită. Eu cred că nu a fost fericită și uite că, în timp, s-a dovedit că ce am mirosit eu, așa fost. Nu o cunoșteam foarte bine și nu știu dacă aș fi putut să pot să o ajut să nu facă gestul ăsta. Poate dacă aveam timp…

„Mai presus de copil, pentru ea a fost cariera”

M-a șocat atât de tare moartea ei pentru că mi-am dat seama că pentru ea a fi mamă nu a fost suficient. Mai presus de copil, pentru ea a fost cariera. Cred că n-a putut să gestioneze acest aspect.

Sanda Ladoși, dezvăluiri tulburătoare despre Mădălina Manole

Nu pot să o judec pentru că a renunțat la acest copil, nimeni nu are dreptul ăsta. Îmi pare rău că a ales așa. Eu am realizat că totul e adevărat când am sunat pe telefonul Mădălinei și a răspuns soțul care a izbucnit în plâns… Abia atunci am realizat că nu e o glumă…”, i-a spus Sanda lui Denise Rifai.

„Singura mea misiune e să-i fac pe oameni fericiți”

Sanda susține că niciodată nu a interesat-o gloria, pentru ea e doar un subiect efemer. „Gloria e o bulă de săpun care se sparge când o atingi. Mulți dintre noi nu lăsăm nimic în urmă, gloria nu face decât să-ți hrănească un ego exacerbat. Ce sens are? Viața e scurtă, n-avem timp să ne glorificăm. Singura mea misiune este să fac oameni fericiți. Muzica e singura mea glorie și acesta e singurul lucru care contează”, a mărturisit celebra cântăreață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre