Simona Ionescu / Redactor Șef

Sânziana Buruiană, apariție inedită la evenimentul fiicei de 8 ani: „E de la dela”

Sânziana Buruiană, apariție inedită la evenimentul fiicei de 8 ani: „E de la dela”
Fosta asistentă TV Sânziana Buruiană s-a făcut doamnă serioasă de când este mămică. Zilele trecute, vedeta din showbiz s-a prezentat la evenimentul fiicei sale de 8 ani într-un mod inedit. Fanii nu au ratat ocazia de a plasa câteva comentarii „spirituale” la adresa prezenței ei.

Sânziana Buruiană a dat lumina reflectoarelor pe viața de familie. Fosta asistentă TV este căsătorită din 2015 cu fotbalistul Nicolae Zuluf, iar împreună au două fetițe, Izabela, în vârstă de 8 ani și jumătate și Antonia, care face 5 ani în octombrie. La unul dintre evenimentele la care a participat fiica ei Izabela, Sânziana Buruiană a avut o apariție inedită. 

Izabela, fiica cea mare a fostei asistente TV, face modeling de la vârsta de 3 ani, după cum a mărturisit chiar mama ei în nenumărate rânduri. Fetița a fost invitată zilele trecute să cânte și să danseze alături de alt băiețel la concursul „Miss Capital Fashion Festival”. 

Sânziana Buruiană a stârnit șoc și hohote de râs 

Diva a făcut parte din juriu în cadrul concursului, astfel că nu a ratat ocazia de a se machia și aranja. Problema a intervenit în momentul în care vedeta s-a filmat cu machiajul proaspăt efectuat la salon, despre care internauții au comentat imediat că era un pic „extra”. În videoclipul postat pe contul ei personal de Instagram, Sânziana rotește capul și ridică chiar și din sprâncene pentru a arăta minunăția de pe fața ei. Pe fundal fosta asistentă TV a folosit piesa Andiei, „De la dela”. 

 

„E dela dela filtru”, „Poți să-mi spui te rog numele celui / celei care te-a machiat? Am de văruit 2 camere la țară și nu știu la cine să apelez”, „E la mișto, nu?”, „Doamne ferește zici că-i sperietoarea din câmpul de porumb”, au fost doar câteva dintre cele aproape 100 de comentarii de la postare. 

Fosta asistentă TV a fost încântată de machiaj 

În ciuda comentariilor majoritar negative ale internauților care nu au apreciat intenția Sânzianei, aceasta s-a simțit bine în pielea sa, ba chiar a fost încântată de machiaj și i-a mulțumit celei responsabile: „Pregătită pentru evenimente cu cel mai frumos make up @makeup_hair_ellalupu 💞💞💞”, a scris Sânziana Buruiană în dreptul videoclipului postat. 

Sânziana Buruiană s-a pozat dezinvoltă cu Cătălin Botezatu
Foto: Instagram

Drept dovadă că ziua a fost una reușită pentru Sânziana Buruiana, aceasta s-a pozat mândră inclusiv cu președintele juriului, Cătălin Botezatu. Semn că Sânziana nu se lasă doborâtă de răutăți și își vede de treabă, cu tot cu machiajul controversat pe față. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre