Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandal de proporții între o ursoaică și doi tigri bengalezi. Cine a câștigat

Scandal de proporții între o ursoaică și doi tigri bengalezi. Cine a câștigat
Momente dramatice au avut loc într-un parc national din India. Un scandal de proporții a izbucnit între o ursoaică și doi tigri bengalezi. Totul a pornit de la doi pui simpatici de urs.

Scandal de proportii într-un parc național din India, după ce o ursoaică buzată a sărit la doi tigri bengalezi. Totul a pornit de la puii ursoaicei. Aceștia au deranjat doi tigri bengalezi în timp ce se împerecheau. Se pare că tigrii nu au fost încântați deloc de intruziune, astfel că „s-au rățoit” la cei doi pui de urs buzat. 

Totul s-a petrecut sub ochii stupefiați ai îngrijitorilor, care au privit toată scena cu îngrijorare, însă la final au răsuflat ușurați și în același timp impresionați. În timp ce toată lumea se aștepta ca bengalezii să omoare urșii, mama ursoaică a avut alte planuri și și-a îndreptat furia asupra felinelor periculoase. 

Scandal de proporții ursoaică tigri

Scandal de proporții între o ursoaică și doi tigri bengalezi. Ursoaica i-a pus la punct pe bengalezi 

În momentul în care cei doi pui de urs au deranjat tigrii care se împerecheau, aceștia au reacționat urât. Mama ursoaică însă nu a stat degeaba, ci a fost pe fază. Și-a luat puiuții în spate și a sărit la tigrul femelă. În tot acest timp, masculul stătea pe margine și observa toată scena. 

Tigresa părea că își ia bătaie de la ursoaică, astfel că masculul a intervenit și el într-un final. A fost inutil însă, căci blănoasa și-a apărat puii cu o hotărâre feroce, punând amândoi bengalezii pe fugă. „Ursoaica a început să țipe puternic și a devenit din ce în ce mai agresivă. S-a pornit un adevărat meci între cei doi, pe care ursoaica l-a câștigat. La final, ambii tigri s-au retras”, a povestit Aditya Dicky Singh, cel care a fotografiat toată scena demnă de film. 

Tigrul bengalez este cea mai cunoscută specie și poate ajunge pana la 1 metru înălțime și 220 kg în cazul masculului. În timp ce ursul buzat este cea mai mică specie de urși, însă totodată și cea mai perculoasă. 

Foto: Facebook

Anthony Hopkins doboară un record la premiile Oscar. Despre ce este vorba

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre