Simona Ionescu / Redactor Șef

Se anunță combinația anului. Două vedete divorțate merg la „Ferma”

Se anunță combinația anului. Două vedete divorțate merg la „Ferma”
Noul sezon Ferma se anunță plin de senzații tari. Două vedete în pragul divorțului s-au aliniat la start,. Va fi cu scântei. Sau cu... altceva.

În scurt timp la Pro TV va începe un nou show plin de provăcări dificile, pentru vedete: „Ferma”.   Anda Adam, George Burcea, Paul Diaconescu, Ana Maria Ababei au acceptat provocarea Fermei. Un sezon mai puternic, mai dur si mai complicat. Un an în care lupta dintre orășeni și săteni va avea un singur câștigător pentru un premiu de 50.000 de euro.

Două cântărețe și doi actori vor renunța la confortul scenei pentru a demonstra că pot deține titlul de „fermierul anului”. Doi sunt în pragul divorțului. Separați de parteneri, cu copii la mijloc, și, teoretic, fără alte variante de consolare. Cine știe cum se va întâmpla?

Anda Adam a scos deja artileria grea

Anda Adam a anunțat luna trecută că divorțează după cinci ani de căsătorie. Artista a fost întotdeauna o persoană discretă cu viața sa și, mai mult, a negat mereu problemele. Doar în ultimul moment a decis să spună totul și a recunoscut că a depus actele de divorț la notar și urmează să divorțeze luna aceasta de Sorin Nicolescu, bărbat cu care are o fetiță, pe Evelin, în vârstă de 4 ani și jumătate.

Pe de cealaltă parte, actorul George Burcea divorțează în instanță de cântăreața Andreea Bălan. Cei doi au avut o relație care a durat tot cinci ani, în timpul căreia au făcut două fetițe.

Deciși să treacă orice provocare

Anda Adam își dorește să le arate românilor că „poate fata”: „Sunt o persoană ambițioasă, sufletistă și cu o energie, mereu, pozitivă. Cred că pasiunea pentru sport și stilul de viață sănătos mă vor ajuta în această luptă.”

Actor și tată, George Burcea spune: „Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem „de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma.”

Și pentru Paul Diaconescu: „Ferma este o provocare, una majoră, pe care am acceptat-o pentru că nu mai suportam plictiseala cotidiană! Nu pot să joc, nu pot să mă distrez după 11, nici măcar în Vamă. :(”

Nu în ultimul rând, Ana Maria Ababei a amintit că a spus „da” din prima. „Abia după am conștientizat că e cea mai mare provocare din viața mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepășesc și, în general, îmi plac provocările”, mai arată vedeta. Crede că atu-ul ei este că și-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă, știind că drumul ei este pe scenă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre