Simona Ionescu / Redactor Șef

Se anunță o posibilă colaborare între Selena Gomez și Taylor Swift. Cele două își declară public iubirea

Se anunță o posibilă colaborare între Selena Gomez și Taylor Swift. Cele două își declară public iubirea
Selena Gomez spune că este posibil să lucreze pe viitor la proiecte muzicale alături de cea mai bună prietenă a ei, Taylor Swift.

Cântăreața în vârstă de 28 de ani a vorbit despre o posibilă colaborare cu Taylor Swift, pe Twitch stream Animal Talking. 

„Mereu am visat la o colaborare cu Taylor. Amândouă am vrut să facem asta… am vorbit despre asta, desigur. Totul rămâne în prietenia noastră. Ne simțim de parcă facem parte din aceeași familie. O cunosc de 13 sau 14 ani. Ea este prietena mea cea mai bună”, spune Selena.

Selena Gomez: cel mai mare fan Taylor Swift

Cu câteva săptămâni în urmă, Gomez și-a susținut prietena la lansarea noului album „folklore”, postând pe Instagram Stories, „A făcut-o din nou @taylorswift.”

Pop star-ul a mai discutat despre iubirea pe care o poartă prietenei ei anterior, la Wall Street Journal. Selena a povestit despre cum au trecut „prin aceleași tâmpenii” împreună.

„Ea m-a învățat foarte mult despre cum ar trebuia să fiu tratată la o vârstă foarte fragedă. A fost alături de mine în așa de multe feluri, la care nu mă așteptam niciodată. M-a susținut foarte mult când am fost rănită și când am trecut prin perioade dificile. Mi-a dovedit an după an și în fiecare moment din viața mea că ea este una din cele mai bune prietene ale mele, din întreaga lume. Nu suntem tot timpul de acord, dar ne respectăm reciproc în legătură cu tot.”, relatează Selena Gomez.

Taylor Swift are mai multă grijă de Selena decât de ea

Tot în cadrul Wall Street Journal, Taylor Swift a spus că legătura ei cu Selena s-a format foarte rapid și puternic.

„Am știut de când am cunoscut-o că o voi susține pentru totdeauna. În viața mea, am abilitatea de a ierta persoanele care m-au rănit, dar nu știu dacă aș putea ierta pe cineva care o rănește pe ea.”, spune cântăreața de muzică country.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre