Simona Ionescu / Redactor Șef

Secret dezvăluit după 32 de ani despre filmul „Singur acasă”. Cine e verișoara lui Kevin!

Secret dezvăluit după 32 de ani despre filmul „Singur acasă”. Cine e verișoara lui Kevin!
Aproape că nu există om care să nu fă văzut filmul „Singur acasă”. Lansată acum 32 de ani, comedia este unul din filmele preferate de toată lumea în preajma Crăciunului.

Un mare secret despre filmul „Singur acasă” a fost dezvăluit acum, după 32 de ani de la lansare. O actrița din România a jucat alături de Macaulay Culkin în cel mai popular film cu tematică de Crăciun. Este vorba de Daiana Câmpeanu. Acum în vârstă de 44 de ani, Daiana s-a născut în București. La vârsta de trei ani, s-a mutat cu familia în Chicago. În celebrul film, aceasta are solul Sondrei McCallister. Daiana Câmpeanu avea doar 12 ani când a jucat în „Singur acasă” rolul uneia dintre verișoarele micului Kevin.

Conform dezvăluirilor făcute de tânăra actriță, părinții ei au ajuns la Chicago cu doar 50 de dolari în buzunar. Asta nu i-a oprit să încerce să îi ofere fiicei lor o viață mai bună. Iar asta a inclus și diverse castinguri, pentru că puștoaica era talentată.

Daiana Câmpeanu a devenit Diana Rein

În prezent, românca locuiește în California. Anii trecuți, Daiana a revenit și în România, țara sa natală. „Casa din spatele meu și în stânga fotografiei la care vă uitați este cea în care am locuit până la 3 ani. O amintire dulce-amăruie, având în vedere că cea mai mare parte a familiei care a locuit sub acel acoperiș cu noi nu mai e în viață. București, România”, a scris artista pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Rein (@dianarein)

„Aveam doar 3 ani când părinții mei au plecat din România, așa că nu sunt sigură dacă e ceva aici ce nu aș putea recupera vreodată. Am o strânsă legătură cu România și cu românii, când sunt acolo sau când îi întâlnesc în America. Simt că suntem o familie, chiar dacă nu ne cunoaștem. Deși am un accent când vorbesc în limba română, ador să vorbesc în română când sunt acolo.

E aproape senzația că vreau să strig din toți rărunchii că sunt româncă! Și vreau ca lumea să știe că nu am uitat de unde vin. Le mulțumesc mult părinților și bunicilor mei pentru că întotdeauna au vorbit cu mine în limba română acasă, ca să nu o uit după ce aveam să încep limba engleză la școală”, a declarat artista, în urmă cu trei ani, la PRO TV.

Românca din „Singur acasă”, carieră muzicală în blues

Conform IMDB, „Diana Rein s-a născut în București, România. Și-a început cariera în Chicago ca actriță în Home Alone (1990), Home Alone 2: Lost in New York (1992) și Dennis the Menace (1993). S-a mutat la Los Angeles și a continuat să joace în scurtmetraje, televiziune, reclame și, de asemenea, a scris/produs și a jucat în filmul Gypsy Gift. Începând cu 2007, Diana și-a început cariera de compozitor / chitarist / înregistrator și a lansat albume și mai multe single-uri”.

În ultimii ani, Daiana Câmpeanu a început o carieră în muzică, este interpretă solo de blues iar în prezent activează sub numele de scenă Diana Rein. Este căsătorită și are un fiu de 10 ani.

În 2007 a lansat primul ei album, „The Back Room”, iar în 2016 a ieșit pe piață cu altul, „Long Road”. În 2022 a lansat al treilea său album, „Queen of my Castle”.

Aventurile lui Kevin McCallister, care e interpretat de actorul Macaulay Culkin, vor putea fi urmărite la PRO TV. Pe 17, respectiv 24 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea intra în lumea magică de Crăciun cu filmele „Singur acasă” și „Singur acasă 2 – Pierdut în New York”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre