Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele urâte ale familiei Kardashian, dezvăluite de un fost asistent. În realitate, surorile „sunt niște monștri”

Secretele urâte ale familiei Kardashian, dezvăluite de un fost asistent. În realitate, surorile „sunt niște monștri”
Khloe Kardashian a ajuns să fie chemată în tribunal, și și-a angajat avocat deja. Blonda clanului Kardashian a fost dată în judecată de asistentul ei pe care l-ar fi concediat după ce acesta a suferit o accidentare la genunchi. Nu e prima oară când iese la iveală comportamentul tiranic al femeilor din clanul Kardashian.

Khloe tocmai a fost dată în judecată de fostul ei ajutor angajat, Matthew Manhard, care spune că timpul în care a lucrat pentru ea a fost un coșmar total. Potrivit informațiilor din dosarul procesului, obținute de TMZ, Manhard susține că a lucrat pentru Khloe din ianuarie 2019 până în noiembrie 2022, când spune că ea l-a concediat în timp ce încerca să se întoarcă la muncă după o accidentare la genunchi care l-a pus pe tușă.

Reprezentantul legal al lui Khloe Kardashian spune o poveste diferită, afirmând:

„Este regretabil să aflăm că un fost angajat ar alege să meargă pe această cale. Matthew a fost clasificat în mod corespunzător și compensat pentru rolul său”. În mod surprinzător, pentru proces, Khloe a apelat la serviciile unui avocat și nu la sora sa, Kim Kardashian, care are studii de drept e dornică să profeseze ca avocat.

Totodată, nu e prima oară când se spune despre surorile Kardashian că sunt „monștri” și că-i tratează pe angajați ca pe niște cârpe. Datorită mamei lor, Kris Jenner, aceste scandalui nu au ajuns la tribunal.

Fostul asistent al lui Kardashian se plânge că a fost exploatat și neplătit corespunzător

Fostul asistent al lui Khloe susține că ea îl ținea atât de ocupat cu sarcini, încât de multe ori nu-și putea lua pauzele prevăzute de lege. Și spune că, de asemenea, a evitat să-i plătească orele suplimentare, chiar dacă el lucra adesea 12 ore pe zi. Mai mult, Manhard susține că s-a accidentat la genunchi în luna mai și i-a spus lui Khloe că nu poate lucra cât se recuperează. Însă atunci când a încercat să se întoarcă la locul de muncă câteva luni mai târziu, în noiembrie, a fost concediat.

În ceea ce privește concediul lui Manhard, purtătorul de cuvânt legal al lui Khloe ne spune: „Spre sfârșitul angajării sale, el a fost în concediu pentru o perioadă lungă de timp și a trebuit în cele din urmă să fie înlocuit. Nu vom tolera acuzațiile false și vom dovedi că acesta este un proces frivol. Manhard o urmărește pentru bani, susținând că a încălcat o serie de legi ale muncii din California”.

Conform profilului de pe LinkedIn, înainte să fie descopertit de Khloe Kardashian, Matthew Manhard  a lucrat ca barrista. Un an, înttre 2018 și 2019 i-a fost acesteia asistent personal, iar din 2019 i-a devenit „estate manager”

 

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre