Simona Ionescu / Redactor Șef

Șeful de la Porsche s-a sinucis în vila sa din Pipera. Făcea afaceri cu Cristi Borcea și Dan Șucu

Șeful de la Porsche s-a sinucis în vila sa din Pipera. Făcea afaceri cu Cristi Borcea și Dan Șucu
Veste șocantă la început de săptămână. Unul dintre șefii de la Porsche și-a pus capăt zilelor într-un mod extrem de straniu. Acesta era implicat în mai multe afaceri, una dintre ele fiind în parteneriat cu Cristi Borcea și Dan Șucu.

Virgil Chirică și-a pus capăt zilelor în vila sa din Pipera, Voluntari. Acesta deținea funcția de director al diviziei de asigurări a Porsche Finance Group. Moartea acestuia a fost ținută secretă de către cei care l-au cunoscut, iar înmormântarea s-a desfășurat cu maximă discreție.

Virgil Chirică s-a sinucis într-un mod straniu

Potrivit GÂNDUL.RO, un bărbat a sunat pe 4 februarie, la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că l-a găsit fără suflare pe amicul său, Virgil Chirică, într-o vilă din Voluntari. Potrivit sursei citate, afaceristul și-a provocat moartea prin intoxicare cu fum, motiv pentru care ar fi cumpărat nu mai puțin de trei grătare și mai mulți saci de cărbuni. Astfel de saci au fost găsiți prin toată casa milionarului.

A vrut să fie sigur că nu va avea nicio șansă de supraviețuire

Directorul de la Porsche a cărat în baia de la etajul 1 unul dintre grătare și cărbunii, a astupat cu bandă adezivă găurile de evacuare de la cadă și chiuvetă, ventilatorul din tavan, dar și partea de jos a ușii de la baie, apoi a aprins focul cu substanțe inflamabile. A murit asfixiat, însă cercetarea în acest caz a arătat, potrivit Gândul.ro, că afaceristul a ingerat înainte de acest moment o cantitate mare de pastile.

Virgil Chrică a lăsat și un mesaj de adio, la fel de straniu ca și modul în care a ales să plece din această lume: A scris pe o hârtie, de patru ori la rând, „I am already asleep” (n.r. Sunt deja adormit).

Polițiștii au făcut o nouă descoperire în acest caz. Se pare că șeful de la Porsche a mai avut o tentativă de suicid în urmă cu 4 ani, folosidu-se de aceleași metode ciudate – cu grătar și cărbuni. La acel moment, familia a reușit să-l salveze și să-l interneze într-un spital.

Cristi Borcea ar fi făcut afaceri împreună cu Virgil Chirică.

Potrivit profit.ro, Virgil Chirică era asociat într-un proiect imobiliar în nordul Capitalei alături de Dan Șucu, Cristian Borcea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre