Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira a primit cel mai neobișnuit dar de Crăciun. Nici președinții României n-au așa ceva

Shakira a primit cel mai neobișnuit dar de Crăciun. Nici președinții României n-au așa ceva
Câștigătoarea premiului Grammy, Shakira, a fost în culmea fericirii de Crăciun. Cadoul de la Moș Crăciun a depășit toate așteptările.

Shakira a primit cel mai neobișnuit dar de Crăciun. Nici președinții României n-au așa ceva. Chiar în ziua de Crăciun, Shakira a fost onorată cu o statuie în țara sa natală. Vedeta n-a ținut bucuria pentru ea și a distribuit o postare pe Instagram în care a anunțat că a fost creată și amplasată o statuie de bronz care o reprezintă în Barranquilla, Columbia.

Artistul Yino Márques a creat statuia care canalizează celebra mișcare de dans a cântăreței din videoclipul melodiei „Hips Don’t Lie” din 2005. Artista n-a putut fi prezentă la emoționantul moment, dar i-a ținut locul familia. Acum, Shakira a postat mai multe fotografii cu imagini cu aceasta la locul unde se află statuia înaltă de 21 de metri.

Părinții Shakirei, fericiți lângă statuia fiicei

De Crăciun a fost și ziua mamei cântăreței

În legenda unei fotografii, care îi arată pe părinții ei, William Mebarak Chadid și Nidia Ripoll Torrado, Shakira a menționat și faptul că era ziua de naștere a mamei sale. „Mă face fericită să împart acest lucru cu părinții mei și mai ales cu mama mea de ziua ei”, au fost cuvintele Shakirei. Cântăreața a distribuit apoi o fotografie cu părinții și frații ei împreună cu primarul din Barranquilla, precum și o fotografie cu statuia. „Este prea mult pentru inimioara mea mică”, a mai menționat vedeta.

Campanie pentru Shakira

Înaintea de a primi această statuie, Spotify a onorat-o pe Shakira, care este numărul 1 în topul celor mai difuzate cântărețe latino din istoria Spotify, de ziua ei, care a fost pe 29 septembrie. Iar pe rețelele de socializare a devenit virală campania #ShakiraDeservesADay, creată de fanii ei columbieni.

Familia Shakirei alături de uriașa statuia a artistei. Sursă foto: instagram

„Rolul pe care fanii mei l-au jucat în cariera mea este imposibil de cuantificat. Ei au știut să mă înțeleagă mai bine decât oricine altcineva și m-au dus acolo unde sunt astăzi cu sprijinul lor neclintit”, a declarat Shakira în timpul unui interviu acordat emisiunii „For the Record” de pe Spotify.

„Columbia, sursă nesfârșită de inspirație”

Shakira a adăugat că țara sa natală, Columbia, i-a „servit drept sursă de inspirație” pentru cariera sa, adăugând că această inspirație este „incomensurabilă”.  „Columbia este o sursă nesfârșită de inspirație: pentru culori, cultură, sunete, povești, folclor și mâncare. Este o cultură atât de bogată și sunt atât de recunoscătoare că am fost crescută acolo unde am fost și că a fost muza mea de-o viață”, au fost cuvintele artistei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre