Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira, dată de gol de felul în care îi zâmbește. Să fie el cel care i-a luat locul lui Pique? Foto

Shakira, dată de gol de felul în care îi zâmbește. Să fie el cel care i-a luat locul lui Pique? Foto
Chiar dacă s-a despărțit de iubirea vieții ei, Shakira își trăiește viața la maxim. Acum a plecat în vacanță alături de copii.

Îndrăgita cântăreață Shakira le arată tuturor că e mai hotărâtă ca niciodată să-și vadă de treburile ei. Și de ce nu, să-i găsească înlocuitor cât mai repede lui Pique.

Shakira a lăsat totul în urmă și a revenit la vechea ei pasiune. Ce a făcut cu un instructor chipeș de surfing

După ce Pique i-a făcut bucata și a fost prins alături de o altă femeie, Shakira a închis acest capitol al vieții și se gândește la viitor. Recent, cântăreața a plecat în vacanță cu cei doi băieți pe care îi are cu fotbalistul și a început să se ocupe de un hobby mai vechi de-al său: surfing-ul.

Ea se bucură de soare și relaxare în Spania și ia lecții de surfing de la profesioniști. Ea a fost fotografiată alături de un instructor chipeș, râzând și chiar părând că filtrează cu acesta.

Cei doi au anunțat despărțirea pe rețeaua de socializare

Shakira și Pique au pus capăt relației luna trecută și au făcut anunțul despărțirii pe o rețea de socializare. „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost scris în comunicatul remis presei de Agenţia de PR a Shakirei, cu acordul lui Pique.

Inamicul Americii latine

Cei doi au pus capăt relației de iubire după 12 ani, iar fanii artistei i-au adresat cuvinte grele fotbalistului. „Cum poți s-o înșeli pe Shakira?”, „El este inamicul Americii latine”, sunt doar două dintre mesajele trimise de aceștia.

La scurt timp după ce cântăreața și Pique și-au spus adio, ea a lansat o superbă piesă alături de David Guetta și Black Eyed Peas, intitulată „Nu-ți face griji”, despre care sursele spun că ar fi chiar un mesaj pentru fostul partener de viață. Din nefericire, luna trecută ea a aflat că va fi judecată în Spania pentru că ar fi fraudat statul cu suma de 14,5 milioane de euro.

Sursă foto: impact

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre