Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira jubilează. Iubita lui Pique s-a mutat din casa sportivului. De ce s-au certat cei doi

Shakira jubilează. Iubita lui Pique s-a mutat din casa sportivului. De ce s-au certat cei doi
După ce au anunțat că au ales să meargă pe drumuri diferite, pentru că Pique a înșelat-o, Shakira și-a călcat pe suflet și a acceptat ca fostul partener să vină în casa în care au locuit împreună.

Minunea s-a întâmplat pentru că fiul lor cel mare, Milan, a împlinit zece ani. Presa spaniolă spune că Shakira i-a organizat băiatului o petrecere de vis, iar printre invitați s-a numărat și tatăl micuțului, Pique. De asemenea, jurnaliștii susțin că după ce a lansat piesa „Pa tipos como tu”, relația dintre Pique și mai tânăra sa iubită, Clara Chia Marti, a început să scârțâie.

Potrivit HOLA, situația e foarte delicată, iar Chia se pare că a plecat din apartamentul sportivului și s-a mutat înapoi la părinții săi. Avea nevoie să scape de presă și de toate problemele pe care le are de când a devenit iubita lui Pique. Fostul fotbalist a plecat și el din Barcelona și a fost văzut la Paris, în cadrul unor evenimente de la Paris Fashion Week.

Melodia Shakirei a strâns aproape 100 de milioane de vizualizări în doar două zile

După puțin timp de când a lansat piesa, care a strâns aproape 100 de milioane de vizualizări în doar două zile, Shakira a mărturisit că această melodie a fost pentru ea o eliberare.

”Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă. Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante.

“Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru”

Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri. Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi”, a scris Shakira, pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre