Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Stone, devastată. Actrița nu mai poate opri lacrimile, familia ei e bântuită de moarte

Sharon Stone, devastată. Actrița nu mai poate opri lacrimile, familia ei e bântuită de moarte
Vedeta din „Basic instinct” e urmărită de moarte. Aceasta tocmai a anunțat, devastată de durere, cu ochii în lacrimi, că în familia ei s-a mai produs o dramă.

În urmă cu mai puțin de doi ani, nepotul ei de 11 luni a murit fulgerător. Acum, fratele actriței și tatăl nepotului decedat, a avut aceeași soartă. Sharon Stone (64 de ani) și-a pierdut fratele, la nici doi ani de la moartea nepotului. Cunoscuta actriță a confirmat decesul iubitului său frate, Patrick Joseph Stone, în vârstă de 57 de ani, într-un videoclip pe care l-a postat pe rețelele sociale în urmă cu câteva ore.

„Ca orice familie, vă mulțumim pentru dragostea și sprijinul dumneavoastră în această perioadă de durere incomensurabilă și apreciem toate mesajele de condoleanțe, a spus Sharon Stone în postarea sa. Da, am avut multe pierderi în acești ultimi doi ani, așa cum atât de mulți dintre voi au avut, de asemenea. Patrick a fost tatăl lui River pe care l-am pierdut anul trecut la 11 luni. Vă mulțumesc foarte mult pentru dragostea și sprijinul pe care ni le arătați si vă rugam să continuați să fiți amabili. Vă mulțumesc”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Mai mic cu șapte ani decât vedeta, Patrick Joseph Stone era căsătorit cu Tasha și mai avea doi copii, Hunter și Calee. Fiul lor cel mic, River a murit în august 2021 la vârsta de 11 luni, după ce organele lui au încetat, brusc, să mai funcționeze.

Fratele lui Sharon Stone a murit după un infarct

Medicii legiști au dezvăluit pentru TMZ că Patrick Stone a murit după ce a suferit un infarct, în urma unor afecțiuni cardiace. În acest moment nu se știe exact dacă a mai ajuns la spital sau a murit acasă.

Potrivit sursei citate, văduva lui Patrick Stone, Tasha Stone, și-a informat prietenii, scriindu-le: „Am inima zdrobită. Patrick a plecat să fie cu dragul nostru River… Nici nu știu ce să vă mai spun. El era lumea mea. Nu știu cum ar trebui să fie viața fără soțul meu. Și nici nu vreau. Sper doar că ne vei veghea mereu, pe Hunter, pe Kaylee și pe mine. Până ne vom revedea, îți voi păstra amintirea mereu vie. Te iubesc, dragostea mea. Singura mea consolare este că River îl are acum pe tatăl său și sper că vă simțiți grozav împreună”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre