Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Stone se amestecă în scandalul cu abuzatorul Woody Allen. Replica șocantă a actriței

Sharon Stone se amestecă în scandalul cu abuzatorul Woody Allen. Replica șocantă a actriței
În noul documentar marca HBO, Mia Farrow și fiica ei, Dylan, îl acuză pe faimosul regizor că a abuzat sexual de Dylan, pe când aceasta avea doar 7 ani. După Kate Winslet, Sharon Stone intervine și ea în scandal și vorbește despre experiența cu Woody Allen.

Woody Allen este acuzat că și-a abuzat sexual fata adoptivă, pe Dylan Farrow, în 1992, pe când aceasta avea doar șapte ani. Recent, un documentar a scos la iveală o serie de video-uri incriminatoare făcute de Mia Farrow, fosta iubită a lui Allen și mama adoptivă a lui Dylan. Sharon Stone intervine și ea și spune cum a decurs experiența ei cu Woody Allen. 

Actrița din Basic Instinct nu este prima care are o poziție publică. Într-un interviu recent, Kate Winslet a condamnat categoric faptele lui Woody Allen, dar și ale lui Roman Polanski, care a fost și el acuzat de abuz. Actrița din ”Titanic” a spus că regretă că a jucat în filmele lor vreodată. ”Nu trebuia să lucrez cu Woody sau Roman, iar aceste regrete mă vor urmări mereu. Mi se pare de necrezut că acești oameni au fost atât de respectați în industrie și pentru atât de mult timp”, a spus Kate Winslet. 

Sharon Stone a lucrat cu Woody Allen. Spune că n-a avut probleme

Sharon Stone detaliază experiențele sale provocatoare din trecut cu mai mulți bărbați de la Hollywood în noua ei carte autobiografică. Dar Woody Allen nu este unul dintre ei.

„Sunt pe deplin conștientă de documentarul care a apărut recent, dar am zero din aceste experiențe de raportat”, a spus Sharon Stone despre colaborarea cu Woody Allen.

În timpul interviului, Stone a discutat despre lucrul cu Allen, în vârstă de 85 de ani. Aceasta a spus că „a avut o super profesionistă și deosebit de minunată experiență lucrând cu el”.

„Pot spune că, deși documentarul poate fi sută la sută adevărat, nu este experiența mea”, a încheiat Stone. Aceasta a adăugat că a lucrat cu regizorul la trei filme. 

Foto: Facebook

Nepoata reginei a născut pe podeaua din baie. Ce nume ilustru poartă bebelușul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre