Simona Ionescu / Redactor Șef

Show cu fata care și-a aruncat chiloții în public, aseară la Antena 1

Show cu fata care și-a aruncat chiloții în public, aseară la Antena 1
Emisiunea iUmor, difuzată aseară de Antena 1, a avut un moment care a stârnit râsetele telespectatorilor și aplauzele publicului din sală. Cheloo a fost de-a dreptul extaziat și a dat vot pozitiv, ceea ce rar se întâmplă.

Concurenta Roxana Condurache a primit toate cele patru like-uri de la jurați. Delia a punctat prima: „Doamne, mi-a plăcut rău de tot! Mi-au plăcut replicile, explicațiile, apropourile, mi-a plăcut jocul, frustrarea, chiloții canapelei. M-am simțit ca la un teatru bun, la care mergi cu plăcere, la care plătești biletul, nu mergi pe gratis.”

Cheloo i-a felicitat direct pe cei doi protagoniști ai scenetei: „Felicitări! Vorbesc în numele colectivului, căci am văzut fericire pe fețele lor.”

Iată ce s-a întâmplat în timpul momentului la care juratul Cheloo s-a amuzat teribil, cum rar se întâmplă.

Roxana Condurache a spus de la început că a mai participat o dată la iUmor și că acum ar fi drăguț să ajungă în Finală cu o scenetă amuzantă.

„Chiar de curând m-am uitat când am fost eu prima oară la iUmor și eram așa tinerică și neștiutoare. Habar nu aveam ce mi se întâmplă acolo. Cred că am avut ceva emoții. Cele mai mari emoții le-am avut când am venit a doua oară la iUmor, în Semifinale. Înainte să intru am vomat. Era o presiune foarte mare pe mine, pentru că era a doua oară când veneam și îmi doream foarte mult să intru în Finală.”, și-a amintit ea în timp ce se afla în culise, așteptând să intre în scenă.

Sceneta Roxanei a presupus și un partener, ea jucând rolul soției casnice: „Pe undă umblă nenorocitul ăsta? Uite cât e ceasul! Jar mănâncă în seara asta! Nici jar nu-i dau, să rămână nemâncat!”.

În scurt timp și-a făcut apariția pe scenă și „Norocel”: „Nu o să îți vină să crezi! Eu sunt, iubirea mea!”.

A urmat un dialog spumos și ironic între cele două personaje.

„Auzi, iubire mică, poți să îmi spui tu mie de ce ai venit la ora asta?”, a întrebet ea, iar el i-a răspuns: „Adevărul este că aș fi venit un pic mai târziu, spre deloc, dar decât să avem discuțiile astea de acum, prefer să vin la ora asta… Oră la care vin în fiecare zi.”

„În fiecare dimineață pleci de acasă la 7:30 și te întorci acasă la 7:15. Nu ți se pare puțin ciudat că vii așa târziu în fiecare zi?”, iar „Norocel” i-a răspuns ironic: „Ciudat?! Păi cum, iubirea mea, că tu cu gurița ta ai spus adineauri că în fiecare zi plec la 7:30 și mă întorc la 7:15, deci practic eu mă întorc acasă înainte de a fi plecat”. A fost replica aplaudată de Cheloo și de public.

Faza cu chiloții roșii aruncați

Șoțul sătea tolănit într-un fotoliu, iar Roxana pe o canapea și-l certa. După câteva secunde, ea a scos o pereche de bikini roșii de la spate: „Ia să îmi spui tu mie ce sunt ăștia!”, iar el i-a răspuns timid: „Nu știu, că nu văd până acolo.”

Într-un final, partenerul a recunoscut că sunt niște chiloți, iar Roxana a adăugat ironic: „Hai, măi iubire, las-mă! Și eu care credeam că e steagul Chinei sau ceva. Da, sunt niște chiloți, dar întrebarea este ce chiloți sunt, Norocele?”.

Cheloo râdea de-a dreptul, la fel și ceilalți jurați.

În timp ce flutura perechea de chiloți în fața colegului de scenă, Roxana dorea să știe cine este posesoarea/posesorul. Momentul de pomină a fost atunci când el i-a distras atenția ei, ca să îi miroasă: „Ai tăi… nu sunt sigur… pentru că sunt mici.”, comentariu care a stârnit alte hohote de râs.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre