Simona Ionescu / Redactor Șef

Silviu Prigoană a colindat lumea cu cei doi băieți. Cum a fentat grevele și lipsa de personal a companiilor aeriene

Silviu Prigoană a colindat lumea cu cei doi băieți. Cum a fentat grevele și lipsa de personal a companiilor aeriene
Silviu Prigoană și cei doi băieți pe care îi are din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu au avut o vară de vis. Iată unde s-au plimbat.

După doi ani de pandemie, Silviu Prigoană și băieții lui au plecat într-o binemeritată vacanță. Nu a fost însă deloc ușor.

Silviu Prigoană a colindat lumea cu cei doi băieți. Cum a fentat grevele și lipsa de personal a companiilor aeriene

Ridicarea restricțiilor a fost o bucurie imensă pentru Silviu Prigoană și băieții săi, care au fugit imediat în vacanță. Afaceristul a povestit că i-a dus pe cei mici în capitalele Olandei și Franței, unde s-au simțit minunat. A fost puțin mai greu pentru că au avut parte de greve dar și de lipsa de personal a companiilor aeriene, dar Prigoană a reușit să țină piept acestor probleme și să facă ca vacanța copiilor să nu aibă de suferit.

„Am reușit să ne strecurăm și să ajungem peste tot acolo unde ne-am și și-au dorit”

„Vara asta am zis să le fac mai multe capricii, mai ales că în ultimii doi ani cu pandemia asta pe cap, nu prea am reușit să facem ceea ce ne propusesem. Nu e prima dată când încercăm să facem tot felul de lucruri speciale, dar vara asta, în ciuda tuturor mișcărilor din aviație, cu uite greva, nu e greva, ba avem piloți, ba nu avem personal de alt tip.

Am reușit să ne strecurăm și să ajungem peste tot acolo unde ne-am și și-au dorit. Am pus în principal accentul pe țări europene”, a declarat Silviu Prigoană pentru Impact.

„Am alocat câteva zile și Parisului, fiindcă nu poți epuiza comorile acelui muzeu în doar o zi”

A mai existat un motiv pentru care bărbații Prigoană au ales să pună piciorul la Amsterdam și Paris: băiatul cel mare a fost la un campionat de Nintendo. „Cel mare a ajuns mai întâi la un fel de campionat de Nintendo, care s-a ținut la Amsterdam. Nu mă pricep la așa ceva, așa că nu vă pot da detalii.

Pare că e priceput, de vreme ce a reușit și o clasificare onorabilă, după mine. Tot el și-a dorit să vadă și Muzeul Luvru. Așa că am alocat câteva zile și Parisului, fiindcă nu poți epuiza comorile acelui muzeu în doar o zi. În plus a încercat să urmărească cu atenție și nu știu ce poveste cu pilonii Turnului Eiffel, așa că am făcut și pe acolo pe observatorii.

S-a nimerit însă într-o perioadă în care a apărut în program o grevă a liftierilor, așa că nu cred că și-a atins toate țintele. Dar nu e nicio problemă!”, a mai spus afaceristul.

Distracție pe cinste la Sărulești

După ce s-au reîntors în România, se mai simțea nevoia de relaxare, așa că Silviu Prigoană a mai ales un loc cu totul și cu totul deosebit, unde alături de cei doi băieți a pescuit și a făcut schi nautic. „Le-am spus că vor merge unde vor și m-am ținut de cuvânt. Însă zilele astea am ales să ne odihnim prin țară. Nu la mare, ci în complexul Sărulești, la vreo 50 de kilometri de București. E foarte fain acolo! Am ales să ne cazăm, să pescuim, să facem și schi nautic”, s-a destăinuit afaceristul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre