Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep a dat vestea care a șocat întreaga lume. Mesajul este năucitor

Simona Halep a dat vestea care a șocat întreaga lume. Mesajul este năucitor
Divorțul de Toni Iuruc a dat-o peste cap pe Simona Halep, care trebuie să-și revină din șoc.

Pe de altă parte, sportiva a trecut prin momente grele, ea suferind o intervenție chirurgicală la nas.

Simona Halep a dat vestea care a șocat întreaga lume. Mesajul este năucitor

Jucătoarea de tenis a anunțat pe rețelele de socializare că anul acesta nu va mai fi văzută pe teren. Ea vrea să se recupereze total după intervenția chirurgicală la care a fost supusă recent și va reveni în competiții anul viitor. Simona a precizat că anul acesta a fost unul foarte greu pentru ea, dar are planuri mari pe care vrea să le ducă la bun sfârșit.

„Nu voi mai fi aptă să concurez în acest an la niciun turneu. 2022 este încheiat pentru mine”

„Nu știu cât de mult va dura recuperarea, pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ce este sigur este că nu voi mai fi aptă să concurez în acest an la niciun turneu.

2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate. Ne vedem pe teren, 2023! Simt că încă am multe de făcut pe terenul de tenis și am în continuare obiective”, a anunțat Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.

De ce s-a operat: pe lângă problema de respirație, avea și un complex…

Recent, Simona le-a explicat fanilor săi și faptul că a fost obligată să recurgă la operația la nas, pentru că avea mari probleme și nu putea respira mai ales în timpul meciurilor. „Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington.

Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava, deoarece aveam nasul complet înfundat. Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Dr Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție chirurgicală. Mulțumesc! Totul a mers foarte bine, am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să reiau antrenamentele. Ne vedem în curând pe teren!”, a spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre