Simona Halep nu poartă niciodată aur galben. Ce bijuterii preferă sportiva

Simona Halep nu poartă niciodată aur galben. Ce bijuterii preferă sportiva
Chiar dacă și-ar putea permite orice, Simona Halep este o femeie căreia nu-i place să epateze. Dar care e îndrăgostită e bijuterii.

Îi plac mult bijuteriile, dar întotdeauna a ales să poarte modele micuțe și delicate. Ce se află în colecția Simonei Halep.

Simona Halep nu poartă niciodată aur galben. Ce bijuterii preferă sportiva

E văzută mereu în ținute sport, dar Simona Halep e fascinată, ca orice femeie, de bijuterii, astfel că are acasă o colecție impresionantă. Sportiva a mărturisit în trecut că nu suportă aurul galben, în schimb îi place foarte mult cel roz.

„Îmi plac foarte mult bijuteriile, dar, de fiecare dată când îmi cumpăr, mă rezum la modele clasice și discrete, nimic flashy (n.red.: țipător). Îmi place să asociez ceasul cu bijuterii în aceeași nuanță. Nu port niciodată aur galben, îl prefer pe cel roz și am și un ceas Hublot exact așa”, mărturisea sportiva în trecut. Ceas care, spun sursele, ar valora nu mai puțin de… 80.000 de dolari.

Pe locul trei în topul jucătoarelor de tenis cu cele mai mari câștiguri

Simona a câștigat foarte mult din tenis, în jur de 40 milioane de dolari, iar potrivit Women’s Tennis Association, este plasată pe locul 3 în topul jucătoarelor de tenis cu cele mai mari câștiguri, în top fiind surorile Williams, Venus și Serena. Dar Simona nu stă doar în banii de la tenis, întrucât câștigă bani și din contracte de imagine, dar și din afacerile sale.

Și-a deschis magazin de haine

În vara anului trecut, Simona și-a deschis și un magazin de haine, care se numește Fashion Legend. Tot anul trecut, ea a investit 1,5 milioane de euro într-un hotel de 4 stele în Mamaia, cu 20 de apartamente, care a fost inaugurat pe 29 aprilie.

De asemenea, Simona are deschisă și o pensiune în Poiana Brașov, cu 24 de camere, dar și un hotel, care au costat aproximativ 2 milioane de euro. La începutul anului, Halep a primit și toate avizele necesare pentru a ridica un al treilea hotel de lux, în Năvodari.