Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep a plătit taxă VIP la medic? Rinoplastia a avut un preț foarte piperat

Simona Halep a plătit taxă VIP la medic? Rinoplastia a avut un preț foarte piperat
La doar câteva zile de când a semnat la notar hârtiile pentru divorț, Simona Halep a intrat în reparații. Sportiva a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul nasului, iar prețul pe care l-a achitat nu a fost deloc unul... comun.

Vedeta a anunțat pe contul de Twitter că a suferit o intervenție chirurgicală la nas, pentru că avea probleme cu respirația.

Simona Halep nu s-a uitat la bani pentru operația de rinoplastie. Nimic nu e mai important pentru ea decât sănătatea și imaginea 

Odată cu operația de rinoplastie, Simona a beneficiat și de o intervenție chirurgicală estetică, așa că va avea un nas nou-nouț. Rinoplastia nu e chiar atât de ușoară precum s-ar crede, pentru că are două faze de vindecare. În primele zece zile se va duce inflamația țesuturilor, dar cicatrizarea totală va avea loc în trei-patru luni. Sursele spun că pentru această operație sportiva ar fi scos din buzunar suma de 5200 de euro, deși o rinoplastie rareori ajunge să coste atât de mult.

Potrivit informațiilor oferite de ProSport, Daniel Popescu, medicul care a operat-o, susține că 75% pacienții operați de el își revin rapid și complet. Pe de altă parte însă, Simona va avea parte de câteva vânătăi în jurul ochilor și va trebui să stea liniștită aproximativ o săptămână.

Dacă lucrurile vor decurge așa cum scrie la carte, Simona va merge la Transilvania Open, care se va desfășura între 10-16 octombrie, dar şi la Guadalajara Open, c va avea loc în perioada 17-23 octombrie. Pe de altă parte, Simona speră că va putea să se califice la Turneul Campioanelor, concurs care a fost mutat din China în Texas şi care va avea loc între 31 octombrie şi 7 noiembrie.

Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația

Imediat după operație, Simona și-a anunțat fanii și i-a asigurat că totul a decurs foarte bine, așa că nu au de ce să fie îngrijorați. „După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington.

Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca. Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația. Doctorul Daniel Popescu a făcut intervenția și a folosit această oportunitate de a face și o operație estetică. Mulțumesc!

De asemenea, vreau să-i mulțumesc și doctorului Uleia Alex. Totul a decurs bine. O să am nevoie de câteva săptămâni de odihnă până voi putea relua activitățile fizice. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, a scris sportiva pe contul său de Twitter.

Sursă foto: twitter

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre