Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep a schimbat locul. S-a mutat cu iubitul în vila din Primăverii

Simona Halep a schimbat locul. S-a mutat cu iubitul în vila din Primăverii
Profită de pauza cauzată de accidentul din turul 2 al turneului WTA Roma și s-a așezat la casa ei. Simona Halep și Toni Iuruc s-au mutat în vila din Primăverii.

Un an a durat ca Simona Halep și Toni Iuruc să-și transforme casa într-o locuință de lux. Acum, s-au mutat în cuibușorul lor de nebunii.

Simona Halep s-a mutat cu iubitul în vila din Primăverii

În luna mai, Simona Halep a suferit un accident în turul 2 al turneului WTA Roma. Din nefericire, a fost obligată să se retragă, iar acum se recuperează pentru a fi în formă la turneele de Grand Șlem și pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021. Și se pare că va reuși, pentru că atât medicii cât și staf-ul tehnic dar și prietenii știu că Simona e foarte puternică.

Printre tratamentele de recuperare medicală, Simona Halep și-a văzut împlinit și un vis. S-a mutat în vila din Primăverii alături de iubitul ei, Toni Iuruc.

Sportiva se menajează

Simona a fost văzută în fața casei cu o cutie imensă, unde, e posibil să fie avut accesorii pentru casă. Inițial, sportiva a încercat să care singură cutia, dar a realizat că trebuie să aibă grijă cu piciorul accident, așa că a fost ajutată de unul dintre angajați.

Cele mai multe emoții le va avea când va aduce pe lume un copil

Cu ceva timp în urmă, Simona a declarat că viața ei bate tenisul și e convinsă că cele mai mari emoții le va avea atunci când va aduce pe lume un copil.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare.

Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe.

Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a mărturisit Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.

Sursă foto: prosport.ro, romaniatv.net

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre