Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep si Emma Răducanu s-au întâlnit la un turneu. Ce povestește Simona

Simona Halep si Emma Răducanu s-au întâlnit la un turneu. Ce povestește Simona
Numele româncei cu cetățenie britanică Emma Răducanu, e acum pe buzele tuturor. Proaspăta campioană de la US Open  a cucerit pe toată lumea.

Pe asta nu o știați:  Simona Halep si Emma Răducanu s-au întâlnit la un turneu.  Halep (29 de ani, 11 WTA) a vorbit despre relația pe care o are cu Răducanu (18 ani, 23 WTA), proaspăta campioană de la US Open. Relația dintre tinere este veche. Cele două s-au întâlnit în 2014. Atunci, Emma Răducanu s-a fotografiat cu Halep.

„Am o părere extraordinară despre Emma Răducanu, o felicit din suflet. Merită, a arătat că are un echilibru emoțional deosebit și un joc foarte frumos.  La Wimbledon am felicitat-o, imediat după turneu”, a spus Simona Halep, în cadrul lansării platformei „Tennis Win”.

Povestea imaginii cu Simona Halep și Emma Răducanu

Simona Halep a mărturisit că a fost impresionată de faptul că Emma mai ținea acea fotografie veche de șapte ani. „Chiar ea mi-a trimis pe Instagram această poză. Am postat-o imediat. Mi-a plăcut tare mult. Au fost ani grei, plini cu emoții.

M-a bucurat tare mult să văd că a păstrat această poză. Ne-am întâlnit la New York, am vorbit puțin, dar ea era deja în turneu, în calificări. Dacă va veni la Cluj, va fi frumos pentru toată lumea”, a mai spus Halep. Ea a conformat astfel prezența în turneul ce  va urm ala Cluj.

Simona Halep s-a căsătorit civil

Simona Halep s-a căsătorit civil, miercuri, cu omul de afaceri turc Toni Iuruc. Acesta e la al treilea mariaj. Printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu. Simona Halep a fost sufletul petrecerii sale. Așa cum am prezentat, ea a dansat în continuu, alături de nuntații ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre