Simona Ionescu / Redactor Șef

Singura vedetă tv care recunoaște că nu intră niciodată în bucătărie ca să gătească

Singura vedetă tv care recunoaște că nu intră niciodată în bucătărie ca să gătească
E frumoasă, talentată și reușește să-i pună în mari dificultăți pe invitații săi. Un singur lucru nu face Denise Rifai: nu gătește.

Denise Rifai spune că mănâncă în oraș, dar are foarte mare grijă ce consumă și e mereu cumpătată.

Dacă vedetele fac ultimele pregătiri pentru masa tradițională de Paște, Denise Rifai nu are nici o treabă cu arta gătitului, nici măcar de Paște. Vedeta nu știe să gătească și nici nu a vrut să învețe, pentru că nu-i place. În plus, alimentația sa se bazează mai ales pe salate. De Paște nu se gândește să consume produse culinare deosebite, dar are un plan: vrea să se odihnească cât mai  mult posibil.

„De mâncat, mănânc, întotdeauna cu foarte multă grijă, întotdeauna foarte atent!

„Vreau să mă odihnesc, deci vreau să mă odihnesc. Asta fac de Paște. Nu știu unde, cum, dar vreau să mă odihnesc. De mâncat, mănânc, întotdeauna cu foarte multă grijă, întotdeauna foarte atent.

De gătit nu gătesc, îmi pare rău că nu știu, dar nu îmi place, adică ar fi o minciună să mă păcălesc pe mine însămi. Nu-mi place. Cu siguranță la un moment dat voi învăța să fac acest lucru.

„Nu mănânc zahăr, nu consum alcool

Eu cred foarte mult în cumpătare și cred foarte mult în alimente cât mai disociate. Eu nu mănânc zahăr, încerc să îl evit pe cât posibil, nu consum alcool, nu consum băuturi răcoritoare. Întotdeauna trebuie să fim atente la modul în care ne hrănim.

Foarte important să ne hrănim cu grijă pentru că nu e doar pentru modul în care arătăm, ci pentru sănătatea noastră. Kilogramele în plus, dăunează în primul rând corpului. Este foarte greu să poți întotdeauna să reziști tentațiilor. Este o luptă în permanență care dacă nu este dusă, dacă o lași și nu o mai duci, se vede. Nu e simplu”, a declarat Denise Rifai pentru Ciao.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre