Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley face bani pe bandă rulantă din imobiliare. A devenit afacerist de succes

Smiley face bani pe bandă rulantă din imobiliare. A devenit afacerist de succes
Când vine vorba de bani, Smiley știe cel mai bine cât de greu se fac, de aceea are mare grijă de finanțele lui.

Smiley face parte din categoria artiștilor care întotdeauna au știut cum să gestioneze banii astfel încât să nu aibă niciodată probleme financiare.

Smiley face bani pe bandă rulantă din imobiliare. A devenit afacerist de succes

Până acum toată lumea știe că firma care i-a adus lui Smiley mult succes este Ha Ha Ha Production, la care, spun sursele, artistul are o cotă de 70% și profituri uriașe. Dar tot Smiley mare și firma La Ha Ha Ha Music Production, firmă care se ocupă de realizarea înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzical, unde este acționar cu 60%, spune Economica.net.

De asemenea, cântărețul mai deține 30% din acțiuni și la compania IV Clothing, producător de textile, iar în același timp deține o cotă de 40% și la firma Laf Buildings, care nu a avut activitate anul trecut. Nu în ultimul rând, alături de fratele său, în primăvara lui 2021 a înființat și firma de imobiliare Fam Brothers Capital.

Smiley și Gina, foarte apropiați de Dumnezeu

Și artistul, dar și iubita lui, Gina Pistol îl au pe Dumnezeu în suflet, iar cântărețul spune că puterea credinței e extrem de importantă. “Eu mă rog în fiecare zi. Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii. Și trebuie să și înțelegi, să simți cum trebuie să faci rugăciunea. Și am să spun asta în fiecare zi.

Minunile astea pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. La fel e și cu succesul. E simplu să stai pe canapea să găsești explicații rationale care să ne scuze pe noi, să facă sens în capul nostru. Credința, rugăciunea, puterea cuvântului, a gândului… Dacă trăiești viața așa poate nu vei reuși să devii miliardar, dar te vei duce până la capăt. Succesul peste noaptea nu există, are poate 20 de ani de muncă”, a amintit artistul.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre