Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley face o schimbare majoră în carieră. Crede că acesta e viitorul în lumea artistică

Smiley face o schimbare majoră în carieră. Crede că acesta e viitorul în lumea artistică
E jurat la televizor, e tatic, e iubitul Ginei Pistol și, înainte de astea, e un mare artist, muzician și producător. Iar acum a decis să se lanseze într-un proiect nou.

Smiley s-a apucat de seriale. El lansează în premieră un serial muzical. „Mai mult de-o viață” e numele proiectului iar, aleasa lui, Gina Pistol, a luat și ea parte.  Serialul muzical „Mai mult de-o viață” va avea premiera joi, 25 noiembrie, pe canalul de YouTube al artistului Smiley. Acesta este compus din 5 episoade care sunt niște scurtmetraje ce leagă muzical și cinematografic etapele unei povești de iubire fără sfârșit.

„La acest final de noiembrie, încep un proiect diferit față de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie și film, dragostea de muzică și bucuria jocului cu emoțiile din trecut, prezent și viitor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

M-a dezmorțit complet acest proiect și m-a făcut să-mi amintesc cât de multe și frumoase sunt căile prin care putem spune povești și ce emoții puternice pot naște ele”, declară Smiley despre noul său proiect. Restul episoadelor vor fi lansate în următoarele luni. Gina Pistol și DOC, dar și alții, apar în filme.

Filme scurte cu muzica lui Smiley

Așa cum  anticipați, „Mai mult de-o viață” aduce un plus pieselor noi ale artistului, cărora le adaugă elemente cinematografice, epice, creatoare de suspans specifice serialelor în vogă. Muzica spune și ea povești. „Îmi doresc ca după fiecare episod muzical lansat, oamenii să-și dorească să apară cât mai repede continuarea, să vadă următorul episod care să ducă mai departe povestea. Mai ales că iubire fără suspans, fără emoțiile trecutului și fără perspectiva viitorului nu există!”, anunță Smiley.

Artistul a explicat și cum a apărut ideea noului său proiect. „De ceva timp, serialele sunt la mare căutare, iar obiceiul nostru de consum este să mergem dintr-un episod în altul, dintr-o serie în alta, de parcă nu mai vrem doar povești simple, spuse, cântate sau gândite cu început și sfârșit, ci vrem mereu suspans și continuare”, a spus Smiley.

Primul episod din serialul muzical „Mai mult de o viață”, lansat joi, a înregistrat în câteva ore zeci de mii de accesări. Este o colaborare muzicală cu DOC. Prima piesă poartă numele „Locul sfințește omul” și arată povestea unei relații de prietenie dintre doi băieți și o fată, văzută acum prin ochii unor oameni mari care îşi retrăiesc începuturile vieţii şi ale relaţiei. Acum cei trei sunt conștienți de importanţa locului şi a rădăcinilor trecutului pe care nu le poate şterge niciun parcurs ulterior, oricât de dramatic ar fi.

„Cred că relaţiile din copilărie pot călători şi rezista mai mult de-o viaţă, iar felul în care se transformă ele depinde de fiecare în parte”, a spus Smiley despre primul episod.

 

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre