Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley și Gina, aventură amară la Berlin. „N-am mai întâlnit niciodată așa ceva!”

Smiley și Gina, aventură amară la Berlin. „N-am mai întâlnit niciodată așa ceva!”
Smiley și Gina Pistol formează unul din cele mai îndrăgite cupluri. Vedetele știu cum să împace perfect viața de familie cu activitățile de cuplu și cariera. De când le-a crescut fetița au tot mai des momente când pleacă fără ea, pentru a avea momente împreună, doar ei.

Au plecat la concertul lui Justin Timberlake, însă, pe lângă eveniment,  Smiley și Gina au avut parte de o aventură amară la Berlin. „N-am mai întâlnit niciodată așa ceva!”, a mărturisit artistul.

Smiley și Gina au plecat la Berlin, la concertul lui Justin Timberlake (Instagram)

Așa cum fac de obicei, de la concert, ambele vedete au distribuit imagini. S-au distrat de minune și au avut parte de un show remarcabil, care a încântat-o și pe Gina deși noua prezentatoare „MasterChef România” recunoaște că nu este cea mai mare fană a lui Justin Timberlake. Smiley a distribuit și o imagine simpatică cu el și soția sa, în așteptarea show-ului.  Aventura însă a urmat a doua zi după concert.

Smiley și Gina, aventură amară la Berlin

Odată ajunse la Berlin, cele două vedete și-au propus să petreacă timp de calitate împreună, și asta includea și un răsfăț la shopping. Perioada e ideală, acum sunt reducerile finale, deci se pot face adevărate „afaceri” în toate magazinele, de la marile branduri la cele mai mici. Gina l-a dus pe Smiley în căutare de parfumuri și cosmetice de lux, în cel mai căutat magazin de acest fel, Galeries Lafayette Berlin. Aici, „șoc și groază”, cum ar spune unii.

Cert este că Smiley era cu adevărat șocat. Și nu s-ar spune că e un om neumblat. Din contra. Impactul a fost așa de mare încât a și filmat și a distribuit imaginile care i-au stricat ziua. Pur și simplu vedetele nu au putut cumpăra nici măcar un singur produs. Galeriile erau deschise, însă toate rafturile goale complet. O experiență amară pe care Smiley a și explicat-o.

Magazinul arăta de parcă au trecut  cei mai avizi prădători, care au luat până la ultimul produs. Smiley dezvăluie că inițial a crezut că e o greșeală și că magazinul din Berlin este închis. După ce s-a plimbat printre rafturile goale a aflat și ce se întâmplase acolo: au fost reduceri. Din acelea „adevărate”, de neratat, de 70%.

Justin Timberlake, turneu mondial după ce a fost arestat

Amintim că luna trecută, Justin Timberlake a  avut probleme cu oamenii legii, el fiind prins băut la volan. A și petrecut o noapte în arest, fiind eliberat a doua zi. Cântărețul în vârstă de 43 de ani se află în această perioadă în turneul mondial „Forget Tomorrow”. El a avut mai multe concerte în America, acolo unde, după un periplu prin mari capitale ale lumii, va încheia turneul, pe 20 decembrie în Kansas City.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre