Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoc în lumea modei. Cadavrul unui model celebru, găsit aruncat pe stradă. Amica ei, descoperită în comă

Șoc în lumea modei. Cadavrul unui model celebru, găsit aruncat pe stradă. Amica ei, descoperită în comă
Lumea modei este în stare de șoc după ce unul din modelele cele mai bine cotate la nivel mondial a murit. Bănuielile sunt multe, însă cel mai șocant e felul în care a fost găsit trupul neînsuflețit.

Cadravrul lui Christy Giles, model celebru, găsit aruncat pe stradă, în fața unui spital din Los Angeles. Macabra descoperire a fost făcută sâmbătă seară. Modelul, în vârstă de 24 de ani, era foarte apreciat în lumea modei.

Polițiștii din Los Angeles au deschis o anchetă. Ei bănuiesc, potrivit relatărilor din presa americană, că tânăra ar fi fost ucisă. Și, ca atare, încearcă să găsească un cerc de suspecți. Familia, momentan nu știe nimic. În acest context, mama lui Christy a lansat un apel emoționant prin care îi imploră pe toți cei care pot oferi informații despre ultimele ore ale modelului să sune la poliție și să colaboreze cu anchetatorii.

Un designer, prietena modelului, a ajuns în comă

Ultima dată Christy Giles a fost văzută în viață vineri seara. Modelul în vârstă de 24 de ani a participat la o petrecere, alături de designerul Hilda Marcela Cabrales-Arzola, în vârstă de 26 de ani. Și trupul acestei a fost găsit în stradă, abandonat, departe de locul unde a fost aruncat cadavrul modelului, la câteva ore distanță.

Potrivit autorităților americane, designerul Hilda Marcela Cabrales-Arzola, se află în prezent în comă, fără activitate cerebrală. Potrivit prietenilor designerului, care țin legătura cu medicii,  există puține perspective de recuperare.

 Cei care le-au abandonat pe fete s-au filmat

Presa americană relatează că soțul lui Giles, Jan Cilliers, ar fi văzut un videoclip cu trei bărbați mascați îmbrăcați în negru, care le-au aruncat pe fete pe stradă, în California de Sud. Aceștia se deplasau cu o Toyota Prius fără numere de înmatriculare, relatează New York Post. Cilliers susține că aceiași bărbați au lăsat-o pe Cabrales-Arzola în stare critică în fața spitalului Kaiser Permanente din West LA, la două ore distanță de abandonarea trupului soției sale. Christy Giles a fost declarată moartă la fața locului.

Văduvul suspectează că Giles și prietena ei, designer, ar fi fost drogate. La autopsie, în trupul modelului a fost găsită heroină. Jan Cilliers susține că este exclus ca soția sa să își fi administrat drogul voluntar.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre