Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoc în showbizul internațional. Diva a preferat să se despartă în loc să facă copii

Șoc în showbizul internațional. Diva a preferat să se despartă în loc să facă copii
După ce s-au aflat detaliile separării dintre Raluca Pastramă și soțul ei de origine arabă, Ibrahim Abu, o altă despărțire bate la ușă, iar motivul este cu adevărat incredibil.

Diva a preferat să se despartă în loc să facă copii. După șapte ani de relație, Mariah Carey și Bryan Tanaka s-au despărțit. Page Six a aflat în exclusivitate că diferența de vârstă dintre cei doi și-a spus în final cuvântul asupra relației. Cu 14 ani între ei, în defavoarea artistei, partenerii doreau lucruri diferite.

„El voia să aibă propria familie, ea nu se afla în „filmul” lui”, a declarat o sursă. La a mai fi împreună, din cauza lucrurilor diferite pe care și le doreau în viață. În vârstă de 40 de ani, Tanaka dorea să aibă proprii copii. Pe de altă parte, Mariah Carey, în vârstă de 54 de ani, care îi are pe gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de 12 ani, cu fostul ei soț, Nick Cannon, nu și-a mai propus să devină mamă.

Mariah Carey are doi gemeni, în vârstă de 12 ani, cu fostul soț, și nu mai dorește alți copii (Sursa foto: Instagram)

Astfel, după șapte ani de relație, cântăreața și dansatorul au decis să se separe. Vestea s-a aflat după ce vedeta a plecat singură în călătoria sa anuală la Aspen, Columbia. Se pare că problemele sunt mai vechi, din moment ce Tanaka a lipsit, de asemenea, din turneul ei ”Merry Christmas One and All!” care a început în noiembrie la Yaamava Resort &; Casino din Highland, California.

Despărțire din cauza copiilor: el voia, ea, nu

Tanaka a lucrat ca dansator cu Carey începând din 2006. Cei doi au început să se întâlnească în 2016. Carey a alimentat speculațiile că relația s-a încheiat când a declarat pentru People la începutul acestei luni că a avut un an greu. „Am așteptat cu nerăbdare acest Crăciun pentru tot anul. De anul trecut – pentru că anul trecut nu a fost cel mai grozav. Sunt recunoscătoare pentru toate, dar nu a fost cea mai distractivă versiune a mea de Crăciun”, a declarat cântăreața.

Ultima fotografie în care apar împreună Mariah Carey și Tanaka a fost postată de Ziua Îndrăgostiților (Sursa foto: Instagram)

Practic, artista și iubitul său, Tanaka, au fost văzuți pentru ultima dată împreună în timpul aniversării zilei ei de naștere, în martie. Cei doi nu sunt la prima despărțire. La un an după ce au format un cuplu, în 2017, ei s-au mai despărțit o dată, însă au ajuns să se împace repede.

Sursa foto. Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre