Simona Ionescu / Redactor Șef

Solistul trupei „Azur” a făcut un  anunț cumplit: „Suntem condamnați”

Solistul trupei „Azur” a făcut un  anunț cumplit: „Suntem condamnați”
Cine spune că nu a ascultat măcar o dată melodii precum “Cenuşăreasa” ori “Mona”, interpretate de Formația Azur, înseamnă că e prea tânăr. Formația cântă de 35 de ani. Solistul trupei, a făcut un  anunț cumplit: „Suntem condamnați”.

Trupa ”Azur” cântă de 35 de ani. A devenit celebră cu melodii care se cer și azi, la nunți, botezuri și alte chefuri. “Mona”, “Regina nopţii”, “La o masă”, “Cenşăreasa”, “Pe nisipul de la mare”, “Te-am crescut, copile”, “Șatra”, “Lanţul de iubire” sunt doar câteva dintre melodiile celebre care sunt apreciate şi acum la petreceri. Membrii formației au mai îmbătrânit, dar nu și piesele lor.

Delia și Mihai Bendeac au dansat pe masă când trupa a venit la iUmor.

Solistul trupei „Azur” a făcut un  anunț cumplit: „Suntem condamnați”

Celebrul artist Nelu Vlad a declarat pentru o emisiune televizată că a contractat virusul ucigaș.  El a mărturisit că a stat 15 zile numai în pat, iar în acest moment se reface.

„E ceva la care se pare că suntem condamnați să trecem aproape toți. Nu vă faceți griji, nu vă speriați, mai ales că, sistemul sanitar, cel puțin mie, mi s-a părut extraordinar de bine pus la punct și nu am mai avut o grijă în plus. În rest, sunt foarte bine, încerc să mă refac. 15 zile am stat numai în pat”, a declarat artistul.

Nelu Vlad a mărturisit că a avut o formă ușoară a bolii, însă a resimțit anumite simptome, precum un discomfort în respirație. În urma unui control de rutină, artistul a descoperit că, de fapt, era infectat cu coronavirus.

„Primele simptome se cunosc deja. Mă usturau căile respiratorii. M-am trezit la 1 noaptea, am luat antibiotic și când m-am dus după 3 zile pentru niște analize de rutină pe care le fac la sfârșit de an, m-am dus deja cu o formă ușoară. Și așa am dus-o pe toată. A fost o formă ușoară”, a mai spus Nelu Vlad. Cântărețul a mărturisit că nu își explică cum s-a infectat cu COVID-19.


Antonia s-a costumat de Halloween și a dat palpitații tuturor! Așa transformare nu ați mai văzut

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre