Simona Ionescu / Redactor Șef

Soluția pentru sufletele rănite în dragoste: „Adio! Rămâi cu bine! Nu mă meriți…”

Soluția pentru sufletele rănite în dragoste: „Adio! Rămâi cu bine! Nu mă meriți…”
De ce lumea se complace într-o relație nereușită? De ce ne mulțumește doar să știm că avem pe cineva lângă noi, nu alături de noi?
De ce ne zbatem singure printre gânduri și sentimente care nu ne sunt împărtășite? De ce acceptăm o persoană lângă care pur și simplu nu putem clădi și nu suntem pe același drum, cu aceleași viziuni și aceleași vise?
Iubirea există sau nu!
De ce după o anumită vârstă acceptăm în viața noastră oamenii nepotriviți, de ce ne complacem într-o situație care nu ne este bună?
Iubirea nu are limită, nu are vârstă, nu are tabieturi, nu are îngrijorări, nu oferă asigurări, iubirea există sau nu!
Trăieșți într-un stres, te simți rănită și neînsemnată, te simți manipulată sau folosită? Cuvintele îți sunt întoarse împotriva ta și te simți vinovată, nu are încredere în tine și în deciziile tale, nu știe cum să-ți împărtășească bucuriile, dorințele, eșecurile, durerile? NU ESTE IUBIRE!
motivațional
Pentru ce te lupți, suflete? Pentru iubire?! Atunci simte-o, simte-o prin toți porii, simte că îți este dăruită și împărtășită, nu-ți irosi timpul, sufletul, bătăile inimii, viața… Nu le irosi pe un om care nu le merită, căruia inima nu-i bate și nu-i tresare lângă a ta.
Trezește-te, nu te irosi!
Dacă ai căzut în capcana unei astfel de iubiri, dacă ți-ai pus visele și ți-ai încredințat sufletul unei persoane care nu împărtășește aceleași sentimente, gânduri, dorințe ca ale tale, rupe-te și nu mai sta într-o relație în care ești fericită trei zile din șapte!
TREZEȘTE-TE, nu te irosi și nu te agăța de ceea ce tu crezi că poți schimba, iubirea este sau nu.
Nu trage de o relație aflată în “comă” lângă cineva care nu rezonează pe aceiași frecvență cu ține…
Pleacă și caută-ți iubirea adevărată
Nu simți iubirea de care sufletul tău are nevoie? Pleacă…
Pleacă până nu ajungi să cazi în prăpastia depresiei, pleacă până nu îți este sufletul pustiu, pleacă atunci când inima încă mai bate…
Pleacă la timp, găsește-ți curajul, încrederea, pleacă și caută-ți iubirea adevărată, care să te merite și să-ți împărtășească aceleași sentimente, să te iubească așa cum ești tu!
Pleacă indiferent cât de mare este golul rămas, indiferent cât este de greu, pleacă și regăsește-te pe tine.
Iubește-te suficient cât să spui ADIO! Rămâi cu bine! Pur și simplu NU MĂ MERIȚI!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre