Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția fostului ministru Ilan Luafer a născut prematur. Care e starea bebelușilor

Soția fostului ministru Ilan Luafer a născut prematur. Care e starea bebelușilor
Alina Laufer a născut prematur în această dimineață, la Maternitatea Giulești. În ce stare se află acum cei doi bebeluși.

Soția politicianului Ilan Laufer, a născut gemeni în această dimineață. Alina Laufer trebuia să nască gemeni în luna aprilie, însă a născut prematur, după ce săptămâna trecută a ajuns de urgență la spital. Alinei Laufer i s-a rupt atunci o membrană și a început să piardă lichid amniotic. Alina Luafer a născut prematur.

”Scumpa mea soție Alina a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni”, a fost o parte din mesajul politicianului pe Facebook, la momentul respectiv. 

Alina Luafer a născut prematur. Bebelușii sunt la incubator

Alina Luafer a născut prematur

Alina Laufer (39 de ani) a rămas însărcinată prin fertilizare in vitro în vara anului trecut. Ea și soțul ei, își doreau tare mult un copil. Iar dorința le-a fost îndeplinită căci, în această dimineață,  soția politicianului a dat naștere, prematur, unui băiețel și unei fetițe. Anunțul a fost făcut chiar de către fericitul tătic. ”Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”. 

Se pare că Alina este puțin obosită, dar atat starea ei cât și cea a bebelușilor este bună. De altfel, este o practică întâlnită ca după naștere, mama să petreacă o noapte la terapie intensivă, pentru a-i fi monitorizată starea de sănătate. Fiind născuți prematur, cu greutate puțin peste 1 kg, micuții vor rămâne cel mai probabil în incubator până când vor fi dezvoltati suficient încât să nu mai prezinte un pericol. Alina Laufer mai are o fiică de 12 ani din prima sa căsătorie cu artistul Jorge.

Foto: Facebook

Este cu adevărat timid Daniel Buzdugan, Regele farselor? Are niște povești…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre