Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Damian Drăghici începe un nou capitol în carieră. Ce spune artistul despre Cristina și-ar dori orice femeie

Soția lui Damian Drăghici începe un nou capitol în carieră. Ce spune artistul despre Cristina și-ar dori orice femeie
Cristina Stroe și Damian Drăghici sunt un cuplu formidabil. Îi cunoașteți de la emisiunea „Te cunosc de undeva” când au făcut un show remarcabil. Cristina și Damian s e completează perfect atât în viața de zi cu zi cât și în carieră, iar vedeta are doar cuvinte de laudă despre partenera sa de viață.

Moment important în cariera soției lui Damian Drăghici. Cristina Stroe a lansat recent o super melodie, iar cuvintele soțului vor stârni gelozie în rândul doamnelor.

Cristina Stroe a știut întotdeauna ce a vrut de la viață, iar aceasta a răsplătit-o. Nu a fost niciodată preocupată dacă muzica sa va fi pentru toate gusturile. A cântat cu suflet și multă dragoste ce și-a dorit, iar talentul ei nu a putut fi trecut cu vederea. „De fapt, pentru mine, să pot să vibrez în atâtea culori muzicale este o mare binecuvântare. Muzica nu ar trebui să aibă gen”, e de părere Cristina Stroe.

„Dă și tu din”

Recent, talentata soție a lui Damian Drăghici a lansat o super piesă, intitulată sugestiv „Dă și tu”, realizată în colaborare cu David Ciente, ce reprezintă începutul unui capitol muzical în cariera sa. Melodia, care promovează de un mesaj de eliberare de constrângeri sociale, beneficiază și de un superb videoclip, regizat de Bogdan Păun și produs de Loops Production.

Stilista Miruna Miu, care s-a ocupat de ținuta vedetei, a integrat și accente gipsy, ceea ce i-a făcut pe jurnaliștii de la revista Vogue să remarce și să preia videoclipul. O bucurie imensă atât pentru Cristina cât și pentru Damian Drăghici, care nu mai contenește să-și laude partenera de viață.

„Eu cred în această viziune și cred că muzica ei are o energie extrem de puternică ce va face valuri în industrie”

 „Cristina este un izvor de talent artistic cum rar am întâlnit. “Dă și tu din” este o piesă care exprimă viziunea și simțul muzical al Cristinei, acum. Eu cred în această viziune și cred că muzica ei are o energie extrem de puternică ce va face valuri în industrie”, a mărturisit Damian Drăghici, care susține că este un fan înfocat al soției sale.

Cristina, care nu este doar o minunată interpretă, ci și compozitoare talentată, a început să studieze pianul la șase ani și a făcut parte din trupa Andrei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre