Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul lui Nicole Kidman, remarci bizare la adresa lui Miley Cyrus. Nu le-a iertat nici pe Taylor Swift și Ariana Grande

Soțul lui Nicole Kidman, remarci bizare la adresa lui Miley Cyrus. Nu le-a iertat nici pe Taylor Swift și Ariana Grande
Soțul lui Nicole Kidman nu s-a abținut și a făcut o serie de remarci bizare la adresa lui Miley Cyrus. Keith Urban a avut ceva de zis și de Taylor Swift și Ariana Grande, care nu au scăpat nici ele.

Keith Urban, soțul actriței Nicole Kidman, este un cântăreț, compozitor și chitarist cunoscut peste Ocean, care a fost inclusiv jurat la emisiunea „American Idol”. Recent, artistul nu s-a mai abținut și a făcut o serie de remarci bizare despre Miley Cyrus, dar nu le-a uitat nici pe Taylor Swift și Ariana Grande. Toate trei au fost „jurizate” clar de către soțul lui Nicole Kidman. 

Una dintre favoritele lui Keith Urban este Miley Cyrus, pe care artistul o admiră cu adevărat. De altfel, Urban a cântat de multe ori melodia „Flowers” a lui Miley în turneele din ultimul an. Fostul jurat de la „American Idol” a interpretat live în ultimele luni și melodii precum „Anti-Hero” de Taylor Swift și „We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)” de Ariana Grande. 

Miley are voce de scrumieră, spune Keith Urban 

Miley Cyrus este incontestabil un adevărat talent, iar vocea ei este unică, așa cum fanii, dar și criticii ei, recunosc fără alte comentarii. De la aprecieri nu s-a abținut nici Keith Urban, doar că acesta a ales o comparație bizară pentru a-și exprima admirația. 

„O iubesc pe Miley. Am iubit-o mereu pe Miley”, a spus cântărețul de muzică stil country, în vârstă de 56 de ani, miercuri, în podcastul „Fitzy and Wippa with Kate Ritchie”.

„Ador acea voce, omule, acea voce. Sună ca o scrumieră. Și spun asta ca pe un compliment”, a continuat el. „Chiar o spun ca pe un compliment”, a completat Urban declarația care a ridicat câteva sprâncene. 

N-au scăpat nici Taylor Swift și Ariana Grande 

Keith Urban le-a catalogat și pe Taylor Swift și Ariana Grande, însă, spre deosebire de afirmația ciudată la adresa lui Miley, cu cele două a fost „blând”. 

„Adică, Doamne, compoziția lui Taylor, e atât de extraordinară. Nu există cuvinte pentru a o descrie”, a declarat el entuziasmat. 

Taylor Swift și Arianaa Grande au fost și ele analizate de soțul lui Nicole Kidman
Foto: Medium

„Este o compozitoare atât de talentată. Acest nou album (n.r. ’The Tortured Poets Department’) este doar o dovadă în plus a talentului ei, într-un mod cu adevărat impresionant.”

Cât despre Grande, Urban a spus: „Nu sună ca nimeni altcineva. Este la fel ca Taylor. Îmi plac cântăreții pe care îi recunoști imediat după voce, și deși există mulți alți cântăreți care sună asemănător, ei nu sună ca nimeni”, a încheiat soțul lui Nicole Kidman. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre