Simona Ionescu / Redactor Șef

Starul Real Madrid, Kylian Mbappe, acuzat de viol. Poliția a deschis anchetă

Starul Real Madrid, Kylian Mbappe, acuzat de viol. Poliția a deschis anchetă
Poliția a deschis o anchetă după ce au fost făcute acuzații de viol la adresa starului lui Real Madrid, Kylian Mbappe, a relatat ziarul Expressen.

Potrivit rapoartelor, Kylian Mbappe a fost acuzat de viol și hărțuire sexuală, lucruri care s-ar fi petrecut la un hotel din Suedia unde a fost cazat cu prietenii săptămâna trecută. Poliția a deschis anchetă. 

Se crede că presupusul viol ar fi avut loc la Hotelul Bank

Fotbalistul a vizitat Suedia împreună cu prietenii săi de miercuri până vineri săptămâna trecută, fiind cazat la Hotelul Bank din centrul orașului. Se crede că presupusul viol ar fi avut loc joi.

Mbappe a mers în acea seară mai devreme la restaurantul Chez Jolie, înainte de a se îndrepta spre clubul de noapte V. În cele din urmă, s-a întors la hotel într-o dubă neagră alături de prietenii săi. Mbappe a împărtășit pe X un articol de ziar despre acuzare și a specificat că totul este un „Fake News!”.

Femeia violată a avut nevoie de îngrijiri medicale

Dar Expressen a declarat că a fost depus la poliție două zile mai târziu un raport. La rândul său, ziarul suedez Aftonbladet spune că poliția investighează un viol la Hotelul Bank din centrul Stockholmului, unde Mbappe a fost cazat, care ar fi avut loc joi seara.

De asemenea, publicația menționează că alarma cu privire la presupusul viol a fost dată atunci când femeia „a solicitat îngrijiri” la un spital local. Mbappe a părăsit vineri aeroportul Bromma din Suedia cu un avion privat. Conform Aftonbladet, niciun suspect nu a fost încă numit în acest caz.

Al treilea cel mai bun marcator pentru Franța din toate timpurile

Kylian Mbappe, acuzat de viol

Mbappe a făcut parte din echipa Franței care a câștigat Cupa Mondială în 2018 și a marcat 48 de goluri în 86 de selecții pentru țara sa, devenind al treilea cel mai bun marcator pentru Franța din toate timpurile.

Sportivul s-a confruntat cu critici în țara sa natală, Franța, pentru că a sărit peste meciurile din Liga Națiunilor cu Israel și Belgia, în timp ce era disponibil să joace pentru clubul său Real Madrid.

Leziune musculară la tendon

Fotbalistul s-a ales cu o leziune musculară la tendon luna trecută, dar a revenit pe teren de pe banca de rezerve. El a jucat în cea mai mare parte a meciului dintre Real Madrid și Villarreal de la sfârșitul săptămânii, dar a indicat că acum are nevoie de mai multă odihnă ca parte a recuperării sale după accidentarea la tendon.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri