Simona Ionescu / Redactor Șef

Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani. Lavinia Pârva și Violeta s-au întrecut în mesaje de iubire

Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani. Lavinia Pârva și Violeta s-au întrecut în mesaje de iubire
Unul dintre cei mai iubiți artiști și mai apreciați bărbați, Ștefan Bănică și-a serbat ziua de naștere. Mesajele au curs.

La 55 de ani Ștefan Bănică arată și se simte mai bine ca niciodată. Iată ce cadouri de suflet a primit artistul.

Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani. Lavinia Pârva și Violeta s-au întrecut în mesaje de iubire

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au o relație extraordinară, iar bruneta nu ratează nici un moment să-i spună soțului său cât de mult îl iubește. Așa s-a întâmplat și la aniversarea celor 55 de ani ai lui Bănică. Lavinia a postat o fotografie superbă cu cântărețul și băiatul lor, la care a adăuga și un mesaj emoționant: „La mulți ani, tati! Te iubim mult!”.

Ce a spus Violeta

Nici Violeta, fiica vedetei cu fosta zână a surprizelor, Andreea Marin, nu a uitat de aniversare și a postat, la rândul său o fotografie de colecție de când era micuță alături de tatăl său. Dar și un mesaj de dragoste: Happy Birthday Dad! I love you to the moon. („La mulți ani, tati! Te iubesc pană la lună!”).

De ce a ales să facă nunta cu Lavinia în Bulgaria

Cu ceva timp în urmă, Lavinia a explicat într-un interviu de ce a ales să se căsătorească în Bulgaria, departe de ochii curioșilor. „Ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste, s-a destăinuit Lavinia, potrivit Spynews. Ștefan Bănică este la a treia căsătorie și se pare că de data asta a fost cu noroc. El a mai avut un mariaj cu Mihaela Rădulescu, apoi cu Andreea Marin. Deși nimeni nu știe de ce s-au despărțit vedetele de artist, cârcotașii susțin că totul s-a pornit de la infidelitatea cântărețului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre