Simona Ionescu / Redactor Șef

Ștefan Bănică, fotografie de colecție. Așa ceva vezi mai rar. Artistul a împlinit 56 de ani. Foto

Ștefan Bănică, fotografie de colecție. Așa ceva vezi mai rar. Artistul a împlinit 56 de ani. Foto
Ștefan Bănică a simțit din plin dragostea celor din jur la împlinirea celor 56 de ani. Familie și prieteni, toți au fost să-i arate artistului ce reprezintă pentru ei. O fotografie a fost cu totul și cu totul specială.

Poza cu trei bărbați ai familiei Bănică, tatăl, fiul și nepotul a fost postată de Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică jr., care a fost apreciată de toți internauții.

Soția sa, frumoasa cântăreață Lavinia Pârva i-a scris lui Ștefan câteva rânduri în care a descris ce om minunat este. „Chiar dacă astăzi este aniversarea ta, eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou: iubirea, căldura și prietenia ta. La Mulți ani! Te iubesc!”, au fost cuvintele artistei.

Lavinia Pârva, declarație de dragoste pentru Bănică

Nici Simona Halep n-a uitat de aniversarea lui Ștefan Bănică

Cele mai cunoscute vedete ale României, de la Andreea Berecleanu, Monica Anghel, Corina Dănilă, Kamara de la Alb și Negru, Luminița Anghel, Lora, Geta Voinea la Andreea Berecleanu și Simona Halep au fost alături de Ștefan de aniversare, prin mesaje care de care mai frumoase.

Ștefan Bănică a împlinit 56 de ani. În partea de jos a colajului vedeți o fotografie fascinantă cu cei trei Ștefani din familia de artiști Bănică

Andreea Marin și Violeta au urcat pe scenă de ziua cântărețului

Se pare că Violeta, fata pe care artistul o are cu Andreea Marin nu i-a fost alături, tânăra fiind prezentă alături de mama sa la un eveniment inedit, Gala Performanței și Excelenței. Fetele, îmbrăcate în negru și extrem de elegante, au strălucit la propriu pe scenă și fiecare a fost premiată. Violeta a primit o recunoaștere oficială pentru implicare socială, iar fosta zână a surprizelor a primit un premiu pentru conceputul media și evenimentele pe care le face cu noul său proiect. Asta nu înseamnă că Violeta nu a avut grijă să-i ofere tatălui din timpul său odată cu urările de aniversare.

„Voluntariatul a devenit pasiune pentru Violeta mea”

„Onorată, dar mai ales fericită să fiu premiată alături de fiica mea la Gala Performanței și a Excelenței 2023. Creative Hub Voice&Visibility este proiectul meu de suflet, visat ani la rând, care a înflorit astăzi. Voluntariatul a devenit pasiune pentru Violeta mea”, a notat Andreea Marin pe rețelele sociale, în dreptul câtorva instantanee, apreciate de internauți.

Violeta face voluntariat într-un centru de reabilitare pentru tineri și a povestit cu ceva timp în urmă că iubește să vadă cum se strâng atâția oameni pentru o cauză nobilă.

Andreea Marin și Violeta au fost premiate

„Am început să merg duminica la biserică. E extraordinar ce poate face credința în viața unui om”

„Fac voluntariat într-un centru de reabilitate pentru adolescenți. E o pasiunea de a mea și, sincer, mă bucur să văd atâția oameni care se adună pentru o cauză atât de nobilă. Mama mi-a arătat centrul și am început să merg în fiecare săptămână. La început mi s-a părut un chin.

După, am realizat că nu-mi dădeam interesul, nu vorbeam cu oamenii de acolo. În momentul în care mi s-au deschis și le-am aflat poveștile, mi s-a schimbat viața. Am început să merg duminica la biserică. E extraordinar ce poate face credința în viața unui om. Mi-a dat speranță, mi-a luat frica de a încerca lucruri noi, mi-a dat abilitatea de a fi cea mai bună variantă a mea și mă bucur atât de tare că am descoperit această parte”, a povestit Violeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre