Simona Ionescu / Redactor Șef

Ștefan Bănică jr. nu-și mai încape în piele ce tată de fată mândru este

Ștefan Bănică jr. nu-și mai încape în piele ce tată de fată mândru este
Ștefan Bănică Junior are trei copii și, din ceea ce se vede, e destul de implicat în viața lor. Alături de fiul său Ștefan, care e student la actorie, a și cântat pe scenă.

Ștefan Bănică jr. nu-și mai încape în piele ce tată de fată mândru este. Inevitabilul s-a produs. Fiica lui și a Andreei Marin a înregistrat o piesă alături de celebrul ei tată, Ștefan Bănică jr.

Ștefan Bănică jr. nu-și mai încape în piele

Vedeta de televiziune a vorbit despre fiica sa, Violeta, în cadrul unei emisiuni și a dezvăluit că aceasta cântă împreună cu tatăl ei, Ștefan Bănică jr. Andreea Marin a vorbit despre fiica sa recent, la emisiunea Exclusiv VIP, realizată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV. Așa s-a aflat că Violeta a compus o melodie pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei, Ștefan Bănică jr.

„E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a spus Andreea Marin.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. este aproape o adolescentă acum, când se apropie de vârsta la care își va face pentru prima dată carte de identitate.

Cum a reacționat Violeta la amorurile Andreei Marin

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995 cu Cristian Gheorghiță. Avea doar 21 de ani. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu Ștefan Bănică jr. S-au căsătorit în secret, mai târziu, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a povestit și cum a reacționat fiica ei când, după separarea părinților, mama sa căuta să își refacă viața. „Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, mami!”.

Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea. Și eu i-am replicat: „Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”. Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul!”, a mai dezvăluit vedeta TV.

După Pepe, Raluca a găsit și ea marea iubire. Prima fotografie cu noul iubit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre