Simona Ionescu / Redactor Șef

Știrea momentului: Bădălău, săltat de DNA! Procurorii au intrat pe firul unor șpăgi – VIDEO

Știrea momentului: Bădălău, săltat de DNA! Procurorii au intrat pe firul unor șpăgi – VIDEO
Familia Bădălău încasează o nouă lovitură. După ce Gabriel Bădălău a pierdut în procesele pentru custodia copiilor pe care îi are cu artista Claudia Pătrășcanu, acum și restul membrilor familiei cad secerate în fața legii.

Niculae Bădălău zis Ficățel, vicepreședintele Curții Conturi a României-Autoritatea de Audit, este audiat chiar în aceste momente de către procurori, la sediul central al DNA, anunță Inpolitics.ro.

Una dintre acuzele care i se aduc lui Niculae Bădălău ar fi de trafic de influență pentru obținerea de contracte pentru companiile deținute de către copiii acestuia, susțin surse pentru PUTEREA.

Bădălau, fost ministru, parlamentar și prefect de Giurgiu, nu e la primul dosar

Alături de Nicolae Bădălău, la DNA s-a prezentat și fiul, Gabi Bădălău, dar doar ca sprijin moral. Acesta a fost trimis acasă de procurori, iar tânărul, cunoscut ca fiind iubitul Biancăi Drăgușanu, a demarat în trombă, cu limuzina sa, din fața instituției.

Seniorul nu este la prima fărădelege. Înainte de 1989 a avut condamnat pentru că ar fi furat mai mulți saci cu porumb, dar a fost reabilitat.

În 2013, Bădălău a mai fost pus sub învinuire pentru trafic de influență, pentru că ar fi apărat interesele unei societăți implicate ”în circuitul financiar fraudulos prin demersuri făcute atât la nivelul conducerii Agenţia Naţională pentru Administrare Fiscală (ANAF), cât şi pe lângă persoane cu funcții în instituțiile de stat din județul Giurgiu (prefectură, conducerea Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA)”, se arată în comunicatul DNA de la acea vreme. Dosarul a fost clasat de procurori.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre