Simona Ionescu / Redactor Șef

Susan Sarandon în miezul unui scandal. Fiul actriței se simte dator să-i apere onoarea

Susan Sarandon în miezul unui scandal. Fiul actriței se simte dator să-i apere onoarea
Actrița Susan Sarandon este una dintre vedetele activiste care nu se ferește să ia poziții publice în legătură cu subiecte fierbinți. De data aceasta a ajuns în miezul unui scandal mediatic.

Fiul lui Susan Sarandon s-a simțit dator să intervină ca să îi apere onoarea mamei sale. El le-a mulțumit susținătorilor mamei sale după controversatul ei discurs Israel – Palestina, dar un lucru îl deranjează cu adevărat. Este vorba de  videoclipul care s-a viralizat pe rețelele sociale și care îi expune actriței sânii, mai mult decât ar fi fost necesar.

Actorul Miles Robbins, fiul lui Susan Sarandon și al lui Tim Robbins a  postat un mesaj pe X / Twitter, abordând problema sânilor mamei sale. Lumea pare mai degrabă preocupată de bustul dezvelit al celebrei actrițe decât de mesajul ei. Iar defocusarea atenției umbrește mesajul pe care încearcă să-l transmită despre războiul Israel – Hamas.  În plus, clipul a fost transmis tocmai pentru a o duce în derizoriu.

Robbins a spus: „Ok, sunt foarte recunoscător să văd oameni pe Twitter apărând-o pe mama mea în mijlocul unei noi ere a listei negre McCarthyiste, dar vă rog să nu mai folosiți clipul în care își face părul și are „claxoanele” la vedere”. Clipul în discuție nu are o durată mai mare de 12 secunde.

O arată pe celebra actriță Susan Sarandon, surprinsă în timpul pregătirilor pentru a intra în set. Ei i se coafează părul, în timp ce are halatul lăsat de pe umeri și i se văd sânii abia acoperiți de un sutien. Clipul a fost distribuit prima dată de un ultilizator al platformei de socializare X, cu mesajul „Susan Sarandon fără compromisuri și absolut înfloritoare”.

Susan Sarandon în miezul unui scandal

Recent, Susan Sarandon a iscat controverse după ce a vorbit la un miting pro-palestinian din New York, spunând: „Există o mulțime de oameni care se tem să fie evrei în acest moment și își fac o idee despre cum este să fii musulman în această țară”. În urma participării la acest miting, agenții ei de la United Talent Agency au fost atât de înfuriați de declarațiile ei încât au anunțat că renunță să o mai reprezinte, scrie TMZ.com.

Amintim că pe 7 octombrie, Hamas a lansat un atac neanunțat asupra statului evreu, ucigând fără discriminare sute de bărbați, femei, copii și chiar bebeluși. Israelul a declarat imediat război Hamas și a ripostat  cu o campanie de bombardamente în  Fâșia Gaza, precum și cu o invazie terestră, ucigând mii de palestinieni în acest proces. Se pare că nu se întrevede niciun sfârșit al conflictului, deoarece numărul morților crește în ambele tabere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre