Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl lui Meghan Markle a solicitat un interviu cu Oprah. Opinia lui Thomas Markle este uimitoare!

Tatăl lui Meghan Markle a solicitat un interviu cu Oprah. Opinia lui Thomas Markle este uimitoare!
Tatăl lui Meghan Markle i-a cerut lui Oprah Winfrey să-l intervieveze. Solicitarea acestuia a venit din dorința de a-și spune partea de poveste. Thomas Markle susține că nu a mai vorbit cu fiica lui din 2018.

Tatăl lui Meghan Markle a solicitat un interviu cu Oprah. Se presupune că Thomas Markle, în vârstă de 76 de ani, a solicitat ocazia de „a-și spune partea de poveste”. Tatăl lui Meghan Markle a cerut să fie intervievat printr-o scrisoare, care a fost livrată chiar la emisiunii prezentate de Oprah, din California.

Tatăl lui Meghan Markle vrea să își spună partea lui de poveste

La o zi după apariția interviului exploziv al celebrei prezentatoare TV cu Meghan Markle și Prințul Harry, tatăl ducesei de Sussex a apărut la show-ul Good Morning Britain al ITV. În emisiune, el a povestit despre cum se simte disperat să vorbească cu fiica sa și să se împace cu ea.

Thomas Markle a recunoscut, de asemenea, că s-au certat după ce Meghan a fost supărată pe tatăl ei, pentru că a vorbit cu presa înaintea nunții sale în 2018.

„Thomas i-a trimis lui Oprah o scrisoare prin care îi cerea să-l contacteze pentru a-și putea spune părerea. Acesta nu a fost un bilet pentru Meghan și Harry. Scrisoarea a fost menită pentru Oprah. Thomas a urmărit interviul pe care l-a făcut cu ei și simte că merită o șansă de a-și spune părerea”, a mărturisit o sursă pentru presa britanică.

Thomas Markle a sărit în apărarea familiei regale

În timpul interviului său cu Oprah, Meghan a spus că a fost extrem de rănită de implicarea tatălui ei în presă. Ducesa de Sussex a etichetat fapta tatălui ei drept o „trădare”.

Thomas Markle a sărit în apărarea familiei regale, vorbind despre interviul fiicei sale la matinalul la care a participat: „Am un mare respect pentru familia regală și nu cred că ei sunt deloc rasiști. Nu cred că britanicii sunt rasiști. Cred că orașul Los Angeles este rasist. California este rasistă, dar NU cred că sunt britanicii. 

Discuția despre ce culoare va avea bebelușul sau cât de întunecată va fi pielea bebelușului, cred și sper că este doar o întrebare stupidă de la cineva. Știi…ar putea fi totul atât de simplu”.

Declarația familiei regale

După interviul lui Meghan și Harry, familia regală a emis o declarație. În aceasta, se presupunea că unele dintre punctele ridicate în interviu de către ducele și ducesa de Sussex sunt îngrijorătoare.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios. Vor fi abordate de către familie în mod privat”, se arată în declarație.

Simona Hapciuc și-a trădat colegii de la Survivor România. Cum a comis-o

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre