Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl unei cunoscute vedete a murit chiar în spitalul pe care el l-a construit

Tatăl unei cunoscute vedete a murit chiar în spitalul pe care el l-a construit
Un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui, dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei. Din păcate, tatăl unei vedete a murit chiar în spitalul pe care el l-a construit.

Încă o vedetă în lacrimi, din pricina COVID-19. Teribilul virus l-a ucis pe tatăl unei vedete. Acesta s-a stins chiar în spitalul pe care el l-a construit.

Ramona Bădescu și-a pierdut tatăl. Avea COVOD-19

Ramona Bădescu este în doliu! Tătăl vedetei a murit după ce a pierdut lupta cu noul coronavirus. Acesta s-a stins chiar în spitalul pe care el l-a construit.

Ramona Bădescu, cunoscuta atriță și creatoare de modă, trece prin clipe cumplite. Vedeta este pe cale să-și îngroape tatăl în vârstă de 89 de ani. Bărbatul a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

”Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu, cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat, ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui, dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei”, a scris vedeta.

Cristel Bădescu a construit spitalul în care a murit

Tatăl Ramonei Bădescu a fost un inginer cunoscut în industrie. Cristel Bădescu a ajuns la spital în urmă cu 10 zile, iar medicii l-au testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta se afla într-o stare foarte gravă, iar în ciuda eforturilor pe care medicii le-au depus, bărbatul s-a stins din viață.

Soarta a făcut ca inginerul Cristel Bădescu să moară în spitalul pe care chiar el l-a construit. Acesta a pierdut lupta cu virusul în Craiova, unde și-a petrecut anii vieții.

”Tata a fost 25 de ani director la trustul de construcții din Craiova. A construit chiar și Spitalul nr. 1 din Craiova în care s-a stins, înconjurat de profesionalismul medicilor. Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă (chiar și o palmă câteodată) dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața.Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie… Din cauza condițiilor impuse de acest virus ucigaș și necruțător pe care îl urăsc”, a mai zis ea.


Teo Trandafir, despre bani și bărbați, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre