Simona Ionescu / Redactor Șef

Tavi Colen, „momit” cu 100.000 de euro să cânte alături de Alin Oprea. Ce a răspuns artistul

Tavi Colen, „momit” cu 100.000 de euro să cânte alături de Alin Oprea. Ce a răspuns artistul
Invitat la Adrian Enache în podcast, Tavi Colen a vorbit despre motivul real pentru care a renunțat să mai facă echipă cu Alin Oprea.

Tavi Colen susține că nu mai vrea să audă de fostul său coleg de trupă, Alin Oprea și declară că l-a condamnat la uitare.

Cu ani în urmă când trupa Talisman apărea pe scenă succesul era garantat. Tavi Colen și Alin Oprea făceau o echipă fantastică, dar visul frumos s-a terminat în 2006, când cei au anunțat că nu vor mai lucra împreună. Fanii au fost distruși și au tot sperat că cei doi artiști vor îngropa securea războiului și lucrurile se vor rezolva.

Nici după atâția ani minunea nu s-a întâmplat. Alin Oprea și Tavi Colen au decis să meargă pe drumuri diferite, iar brunetul susține că nu va mai cânta niciodată alături de fostul prieten. În timp, certurile dintre cei doi au luat amploare și au început să iasă la iveală tot felul de lucruri pe care mulți nu ar fi vrut să le audă. După 17 ani de la despărțire Tavi Colen a făcut declarații incendiare la Adrian Enache în podcast.

Tavi Colen și Alin Oprea, în vremurile bune

„Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm”

Tavi Colen susține că nu se pune problema ca Alin Oprea să facă vreo piesă singur, pentru că nu s-ar fi implicat mai deloc în proiectul muzical. „L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm.

„Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut”

A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut. Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării ”, i-a spus Tavi Colen lui Adrian Enache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre