Simpatică și plină de șarm, Teo Trandafir n-a avut noroc la bărbați. Prezentatoarea s-a căsătorit în 1990 cu pilotul Alexandru Trandafir, iar la câțiva ani și-a refăcut viața cu Ioseph Constantin, de care s-a despărțit după șase luni de căsătorie. Iată povestea haioasă a primei rochii de mireasă.
„Eu mi-am dorit o rochie tip togă, din cinci metri de material”
„Hai să facem rochia de mireasă. Și vine o doamnă care făcea Polonia, cred și îmi aduce un timbrușor, un eșantion de material. Era exact staniol curat, puteai să tragi de el și nu se rupea.
Eu mi-am dorit o rochie tip togă, din cinci metri de material. Mama a zis că e perfect, dar când am văzut în casă cinci metri de material care sclipeau în soare ca biserica lui Becali… Zic: eu nu pot să mă îmbrac în asta. Mama îmi spune că altceva nu avem”, și-a început Teo povestea.
„Rochia arăta odinios, m-am gândit să-i dăm cu var”
După o discuție cu „doamna croitoreasă”, în care dorințele prezentatoarei în ceea ce privește modelul rochiei nu au fost pe deplin înțelese „pentru că nici eu nu am prea știu ce am vrut să spun”, opera de artă este gata.
„Când să ies în stradă, nu se putea. Căci la soare… la mine, ca la eclipsă. Am început să plâng, rochia arăta odios și m-am gândit să-i dăm cu var. Și o doamnă a venit cu ideea: să luăm niște material de perdele și să punem pe ea să nu se mai vadă așa.
Și am îmbrăcat toată rochia de mireasă în perdea. Era un august călduros… se încinsese plasa de țânțari m-a copt de căldură”, a spus vedeta răzând.
„Au rămas așa ca un fel de streșini… Două burlane”
De parcă nu-i ajungeau problemele cu rochia de mireasă, Teo spune că a reușit să meargă la coafor la prima oră a dimineții, dar s-a trezit acasă cu „cilindri în cap”. „Și aveam nișe bucle făcute dimineața la șapte, când m-am dus la coafor.
Când am venit acasă și am văzut sarmalele… Eu nu mi-am imaginat că voi rămâne cu cilindrii ăia pe cap, ci că îmi vor face ceva. Dar la mine nu mai cădeau buclele și am rămas așa ca un fel de streșini. Două burlane…”, s-a destăinuit Teo Trandafir, în podcast-ul bunului său prieten, Răzvan Exarhu.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook