Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose pusă pe mărturisiri. „Nu mi-a fost frică nicio secundă”

Theo Rose pusă pe mărturisiri. „Nu mi-a fost frică nicio secundă”
La 26 de ani, Theo Rose e o femeie împlinită. Are o carieră minunată, un bărbat la care visează multe fete de vârsta ei și o minune de copil.

Theo Rose nu s-a așteptat ca viața ei să fie atât de frumoasă de când a adus pe lume un copil. Iar bărbatul care-i stă alături a depășit orice așteptări.

După ani buni în care a fost iubita nepotului lui nea Mărin, toată lumea se aștepta ca Theo Rose să ajungă în fața altarului. N-a fost să fie cu el, dar Divinitatea i-a scos în cale cel mai extraordinar bărbat, care a făcut-o cea mai fericită femeie și o mamă minunată. Invitată în podcast-ul Ilincăi Vandici, vedeta a povestit viața pe care o trăiește acum  doar în cuvinte mari.

Theo Rose a mărturisit că adoră să-l asculte pe Anghel, iubitul său, să petreacă timp împreună, pentru că tot ceea ce spune i se pare fascinant. Iar venirea pe lume a bebelușului i-a unit și mai mult. Nici unul, nici celălalt nu s-au gândit că vor ajunge în situația de acum, așa că uneori „emoția, fericirea, e greu de dus”.

„Poate unor li se pare o nebunie, dar nu mi-a fost frică nici o secundă”

„E frumoasă relația noastră, e mai frumoasă decât înainte. Am trăit sarcina fiind îndrăgostită de Anghel. Noi nu am avut un declin. Suntem încă la începutul relației noastre, în primul an de relație, și s-au întâmplat toate lucrurile astea. E minunat. Poate unora li se pare nebunie că nu mi-a fost frică nicio secundă.

Theo Rose și cele două mari iubiri ale sale: bebe și Anghel. Sursă foto: Instagram

A fost o certitudine inexplicabilă că asta a fost ceea ce trebuia să se întâmple, ce trebuia să facem. A fost așa din partea amândurora. Te sperie puțin că e chiar așa, dar așa a fost. Am făcut totul cu cea mai mare deschidere. (…) Nimeni nu avea garanția că vom funcționa împreună. Sunt cu picioarele pe pământ, dar de data asta am fost dați peste cap amândoi. Așa a vrut Dumnezeu, sunt entuziasmată de viața mea”, i-a spus Theo Rose prezentatoarei de la Kanal D, Ilinca Vandici.

„Am încercat să fug de situație”

Transparentă ca întotdeauna, Theo Rose a mărturisit că la început nu i-a venit să creadă ce se întâmplă și a încercat „să fugă de situație”, dar a realizat că bărbatul căruia i-a dăruit un copil este cel pe care l-a așteptat. Motiv pentru care spune cu mâna pe suflet că Anghel Damian este „iubirea vieții” ei.

„Am cunoscut un bărbat foarte matur, cu mult mai inteligent decât mine, foarte sigur pe ce vrea să facă, foarte bun în ceea ce face, domină fără să mă domine. A plecat totul de la admirație. A fost de parcă l-am așteptat. Am încercat să fug de situație, încerci să negi că se întâmplă asta. Nu mi-a venit să cred”, a fost declarația de dragoste pe care artista i-a făcut-o regizorului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre