Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose și Anghel Damian lucrează deja la un nou proiect

Theo Rose și Anghel Damian lucrează deja la un nou proiect
Formează unul din cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Sunt tineri, frumoși, talentați, nu e de mirare că toți ochii sunt ațintiți asupra lor. Cum serialul Clanul în care sunt implicați ambii și datorită căruia au ajuns să formeze un cuplu, se încheie, toată lumea se întrebă ce va urma. Artista are răspunsul.

În timp ce roată lumea se întreba ce vor face Theo Rose și Anghel Damian după ce se vor încheia filmările la serialul Clanul, care prezintă deja ultimul sezon, artista are răspunsul. Ea și iubitul ei lucrează deja la un nou proiect.

Așa cum vă amintiți, cei doi au ajuns să formeze un cuplu, și, mai apoi o familie, după ce s-au intersectat la castingul pentru serialul Clanul. Anghel Damian s-a îndrăgostit la prima vedere. Theo Rose și ea. Peste câteva luni când s-au revăzut, povestea de dragoste dintre ei pur și simplu a izbucnit. Fiecare a trebuit să încheie relațiile în care erau, ca să intre în noua lor poveste.

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc să îi facă o surioară micului Sasha (Sursa: Instagram)

De anul trecut, Anghel Damian și Theo Rose sunt părinți. Ei au un fiu, Sasha Ioan, care e iubit și răsfățat cu cele mai frumoase jucării și haine. Iar acum e vorba de nou, proiect al tinerilor părinți.

Theo Rose și Anghel Damian au un nou proiect

Theo Rose a dezvăluit care este noul proiect la care lucrează cu iubitul ei, Anghel Damian. Vor avea o fetiță. Cel puțin, acesta este planul. Sasha are deja opt luni, iar părinții lui fac planuri pentru o surioară. „Cred că mai văd încă un copil, tot intuiția îmi spune că voi avea o fetiță după Sasha, un copil sigur mai fac, am certitudinea, nu știu, pe al treilea nu-l simt. Așa ne văd, eu, Anghel, Sasha și el cu o fată, și fata la fel. Eu sper să am niște copii fericiți și o să lupt pentru asta, ăsta e principalul interes”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcast-ului Facem.

Ce spune Sanda Ladoși despre Theo Rose

Theo Rose se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să atragă o mulțime de fani. Sanda Ladoși, una dintre cele mai importante artiste  din „vechea gardă”, a fost recent invitată în emisiunea prezentată de Denise Rifai, acolo unde și-a spus părerea sinceră despre mai multe voci feminine ale scenei, inclusiv despre  Theo Rose.

Celebra cântăreață consideră că iubita lui Anghel Damian are mult talent. Pentru a se bucura rapid de succes, Theo Rose „care are o voce foarte bună” s-a adaptat cerințelor publicului, a declarat sanda Ladoși.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre