Simona Ionescu / Redactor Șef

TikTok face victime printre naivi. O fată a căzut de la balcon, alta s-a spânzurat

TikTok face victime printre naivi. O fată a căzut de la balcon, alta s-a spânzurat
TikTok este foarte popular, în special printre tineri. Unii sunt naivi și încearcă locuri extreme. O româncă a căzut de la balcon, iar o copilă s-a spânzurat în baie pentru o postare inedită.

TikTok face victime, nu e pentru toată lumea. Aplicația este foarte populară, iar internauții se străduiesc să fie cât mai creativi. Pentru o postare apreciată trebuie să faci gesturi inedite și locația să fie wow. Însă, poate face victime printre cei naivi.

TikTok face victime printre naivi

O româncă din Italia a încercat să obțină un cadru cât mai bun pentru un filmuleț ce avea să fie urcat pe TikTok și a căzut de la balcon. A căzut în gol și a ajuns la spital, scrie evz.ro.

Ea s-a aplecat prea mult și a căzut peste balustradă. La numărul de urgență a sunat unul dintre membrii familiei, conform siteului rotalianul.com.

Presa locală informează că, în jurul orei 22:30 de duminică seara (21 martie), o patrulă a poliției și o ambulanță s-au deplasat pe strada Manzoni din Padova, în regiunea Veneto. O femeie de naționalitate română căzuse de la balconul situat la primul etaj al unei case. Inițial s-a crezut că femeia, în vârstă de 27 de ani, a încercat să-și pună capăt zilelor.

Victima a căzut pe spate, după cum au stabilit polițiștii și medicii ajunși la fața locului. Și-a fracturat zona lombară. Inițial, oamenii legii care au preluat cazul au deschis un dosar. Ei au crezut că a fost vorba despre o tentativă de sinucidere. De fapt, fata a încercat să dea curs unei provocări foarte populare pe TikTok.

Însă, membrii familiei au spus că tânăra a alunecat în timp ce dansa și încerca să se filmeze având în spate peisajul zonei. Românca a avut noroc. Ea a primit îngrijiri medicale și se află în afara oricărui pericol.

O fată de 12 ani s-a spânzurat pentru TikTok

Pe TikTok există o provocare numită Jocul cu eşarfa sau blackout challenge. Participanții își ţin respirația până când leșină, pentru a experimenta senzații puternice. Cei care intră în joc își ţin respirația până când leșină, pentru a experimenta senzații cât mai puternice.

În Italia, o fată de 12 ani a murit și a fost găsită moartă în baie cu cordonul de la un halat înfăşurat în jurul gâtului. „Este vina rețelei sociale TikTok pe care o folosesc copiii. Era o copilă fără probleme, chiar ieri vorbisem cu ea despre ce voia să studieze pe viitor, la liceu”, a scris presa din Italia.


Exclusiv. Românii, fascinați de analfabeții societății care se scălămbăie pe net. Bodi e în top

Adolescenta vedetă pe TikTok s-a sinucis. Avea doar 18 ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre