Simona Ionescu / Redactor Șef

Toni Iuruc, îndrăgostit lulea de Simona Halep. Cum a surprins-o la miezul nopții, de ziua ei

Toni Iuruc, îndrăgostit lulea de Simona Halep. Cum a surprins-o la miezul nopții, de ziua ei
27 septembrie a fost o zi specială pentru Simona Halep. Sportiva a schimbat prefixul, iar soțul i-a făcut o surpriză neașteptată.

Toni Iuruc a ținut ca anul acesta ziua de naștere a Simonei Halep să fie una cu totul și cu totul specială. La ce s-a gândit.

Toni Iuruc, îndrăgostit lulea de Simona Halep. Cum a surprins-o la miezul nopții, de ziua ei

Simona Halep a fost plăcut impresionată să vadă că soțul o adoră și e în stare e orice ca să o vadă fericită. Pe 27 septembrie sportiva a împlinit 30 de ani, iar la miezul nopții acesta i-a umplut toată camera cu trandafiri de mai multe culori. A fost modul lui delicat de a-i spune La mulți ani. Simona a fost atât de fericită, încât a făcut mai multe fotografii și le-a postat pe contul său de instagram.

Sărbătoare în familie

Dar nu doar Toni a surprins-o, ci și fratele său, Nicolae și cumnata sa. Se pare că a fost o petrecere frumoasă în familie, pentru că Simo apare într-o superbă rochie albă. Iar Nicolae a ales un costum care-i venea foarte bine.

Petrecere de pomină

Pe 15 septembrie, Simona s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Toni Iuruc la Constanța, iar petrecerea a fost una de vis. Simona a avut alături nu mai puțin de 300 de persoane, care s-au distrat pe cinste. Sportiva a hotărât să ia și numele soțului, dar își va păstra și numele său. Așa că se va prezenta  de acum Simona Halep-Iuruc.

Vrea să mai joace câțiva ani

Simona își dorește să mai joace câțiva ani, dar trebuie să fie extrem de atentă cu accidentările și vrea să mai ajungă odată în top 10.

„Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10. Nu ştiu dacă se va mai întâmpla”, a declarat spus Simona Halep, la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre