Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragedie! Ciprian Mustață, primul soț al Elodiei Ghinescu, a murit

Tragedie! Ciprian Mustață, primul soț al Elodiei Ghinescu, a murit
Avea doar 45 de ani și o mare durere în suflet. Primul soț al Elodiei Ghinescu, Ciprian Mustață, a fost găsit mort în casă.

Apropiații sunt pur și simplu șocați. Ciprian Mustață a trecut la cele veșnice. A fost primul soț al Elodiei Ghinescu.

Tragedie! Ciprian Mustață, primul soț al Elodiei Ghinescu, a murit

Toți cei care l-au cunoscut pe Ciprian Mustață spun că a fost un om bun, care s-a mistuit pe interior, în încercarea de a ajuta cât mai multă lume. Un erou care a luptat cu bullying-ul, dar din păcate soarta l-a învins. Ciprian avea 45 de ani și a fost găsit decedat în propria locuință. Acesta era agent-șef de poliție în Brașov și totodată directorul sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râșnov.

„Tragedie în lumea sportului! Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat, astăzi la vârsta de 45 de ani. Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orașului Râșnov a obținut performanța de a promova în Liga a 3-a. Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris reprezentanții clubului, joi, 8 iulie 2021, pe Facebook.

Cum a cunoscut-o pe Elodia Ghinescu

Într-un interviu vechi, Ciprian Mustață a declarat cum a cunoscut-o pe avocata Elodia Ghinescu și care a fost motivul despărțirii dintre cei doi. “Ne-am cunoscut la serviciu, eu eram poliţist, ea era stagiar. Am invitat-o la o cafea. Era o tipă foarte de treabă, deşteaptă, puteai să vorbeşti cu ea despre orice.

Am stat împreună patru luni, într-o garsonieră în Braşov. Apoi am hotărât să ne căsătorim. Am făcut cununia civilă la Braşov şi nunta în localitatea de unde sunt eu. Toată această perioadă nu am avut nicio problemă. Totul s-a schimbat după ce l-a cunoscut pe Cioacă. Am simţit o răceală din partea ei. Am plecat în Spania şi când m-am întors s-a produs inevitabilul. Şi ne-am despărţit. Am rămas buni amici”, a spus acesta.

Avea o datorie de 100.000 de franci elvețieni la bancă

Ca agent principal la IPJ Brașov, bărbatul avea un salariu de 50.400 de lei pe an, adică 4.200 de lei pe lună. De asemenea, mai primea suma de 550 de lei pe lună de la echipa de fotbal. În declarația sa de avere apare că avea o datorie de 100.000 de franci elvețieni la bancă. Mustață nu deținea terenuri sau case și nu avea bani în conturi.

Cazul Elodiei va rămâne un mister

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Oamenii legii s-au chinuit ani buni să afle adevărul, dar a rămas un mister și în ziua de astăzi. Pentru că au fost găsite probe precum uniforma lui murdară și o pereche de mănuși cu urme de sânge, Cristian Cioacă, cel de-al doilea soț al Elodiei, a fost acuzat de crimă. Polițistul a fost condamnat la 16 ani de închisoare.

Sursă foto: zeustv

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre