Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragedie în viața Oanei Lis. Soția fostului primar al Capitalei nu se poate opri din plâns

Tragedie în viața Oanei Lis. Soția fostului primar al Capitalei nu se poate opri din plâns
Oana Lis trece prin momente grele, după ce a pierdut una dintre cele mai dragi persoane. Ce s-a întâmplat în viața blondei.

A fost extrem de apropiată de această persoană și a primit mult ajutor. Oana Lis e pierdută.

Tragedie în viața Oanei Lis. Soția fostului primar al Capitalei nu se poate opri din plâns

Oana Lis le-a povestit prietenilor din online prin ce nenorocire trece. Ea a pierdut-o pe Steliana Rizeanu Pintilie, care i-a fost profesoară la Facultatea de Psihologie. Femeia i-a fost alături Oanei în momentele grele, iar aceasta nu va uita niciodată ajutorul primit. „Am fost să-mi iau rămas bun… ce gol imens ați lăsat. Dumnezeu să vă binecuvânteze, doamna profesoară! Nu vă voi uita niciodată”, a menționat vedeta pe pagina de Facebook.

Viorel Lis, de urgență la spital

Anul acesta a fost foarte greu pentru Oana, care a tremurat din cauza stării de sănătate a lui Viorel Lis. Un moment cumplit a fost când a făcut preinfarct și a trebuit să fie internat de urgență în spital și operat, medicii reușind să-i monteze un stent la inimă.   “De câteva zile, Viorel nu se simțea bine, pe fondul tuturor bolilor lui. (…)

Săptămâna aceasta trebuia să meargă la cardiolog, a tot amânat pentru că îi trecea cu medicamentație durerea, însă, de dimineață, s-a trezit înaintea mea și m-a strigat. A fost o durere insuportabilă în piept, care se lăsa pe mâna stângă, transpirație…și atunci am știut.

Se numește într-un fel, mi-a spus doctora, dar nu știu să spun, este un fel de preinfarct, care se transformă în infarct, dacă nu ajungea la timp la spital. Deja i-au pus stent la inimă, de dimineață”, a declarat Oana Lis. Viorel Lis a a trecut cu bine peste această intervenție și se află în afara oricărui pericol.

„La un moment dat, a adormit cu piciorul pe radiator”

În februarie, Lis a mai trecut printr-o altă nenorocire, după ce s-a ars la un radiator. Tot Oana a fost cea care și-a salvat atunci soțul. ”Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adormit cu piciorul pe radiator.

A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital. Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a spus Oana Lis.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre