Simona Ionescu / Redactor Șef

Trucuri. E incredibil la câte lucruri este util uscătorul de păr

Trucuri. E incredibil la câte lucruri este util uscătorul de păr
Chiar dacă se spune că uscătorul de păr trebuie folosit doar în ultimă instanță, doamnele și domnișoarele nu concep viața fără acest aparat.

Un păr nu devine perfect dacă nu veți folosi uscătorul de păr. Doar că acesta vă este util și la alte lucruri. Iată câteva idei interesante

Uscătorul de păr nu se folosește doar la îngrijirea podoabei capilare. E incredibil la cel este util

Când achiziționează un uscător de păr, doamnele și domnișoarele vor să-l cumpere pe cel mai performant, pentru ca podoaba capilară să arate ca-n reviste. Dar acest aparat vă este de ajutor și atunci când nu mai știți cum să dezlipiți etichete de pe sticle, mașină sau electrocasnice.

În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să puneți uscătorul lăsat la temperatură maximă cu aerul cald către eticheta respectivă. Îndepărtați apoi ușor colantul folosit o rachetă de plastic, dar avei grijă să nu se răcească.

Scoate guma din covor

Și tot cu uscătorul de păr veți scăpa de și guma de mestecat care a scăpat întâmplător pe covor. Direcționați aerul cald și, folosind o bucată de prosop, îndepărtați guma și ați scăpat de problema unui covor murdar. În cazul în care hainele pe care le-ați călcat s-au șifonat și vă grăbiți să ajungeți la o întâlnire importantă, tot uscătorul de păr vă sare în ajutor.

Tot ce trebuie să faceți este să pulverizați puțină apă pe locul cu probleme și să uscați cu uscătorul. Se folosește cel mai mult pentru mâneci și gulere. Și etichetele sau autocolantele de pe mobilă vor dispărea folosind tot uscătorul de păr, folosind o racletă din plastic.

Cum să vă uscați părul pentru a nu-l arde

Pentru ca părul să fie uscat ca la carte și să nu se strice, înainte de a utiliza uscătorul, utilizați un produs de protecție termică. Dacă aveți părul aspru și des se recomandă să optați pentru cea mai mică treaptă de temperatură, iar la final să finisați cu aer rece.

Sursă foto: ideall

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre