Simona Ionescu / Redactor Șef

UEFA declară Româna cea mai tare! Fotbaliștii naționalei, dați exemplu

UEFA declară Româna cea mai tare! Fotbaliștii naționalei, dați exemplu
Fanii laudă echipa României pentru că are „clasă”. Băieții au lăsat vestiarul lună, iar această imagine a devenit virală.

Au fost eliminați de la Euro 2024 după un meci pentru care i-a apreciat toată România. Echipa a fost apreciată pentru curățenia pe care a lăsat-o în vestiar, iar băieții au lăsat în urmă și o scrisoare de mulțumire pentru gazdele turneului.

România a părăsit Euro 2024 în urma unei înfrângeri cu 3-0 în optimi în fața Olandei. Fanii au lăudat România după ce imaginile cu modul în care au părăsit vestiarul după eliminarea lor de la Euro 2024 au devenit virale. A fost cea mai bună performanță a României la un turneu internațional major din ultimii 24 de ani.

Fotbaliștii au lăsat vestiarul într-o stare impecabilă

Echipa lui Iordănescu a ocupat primul loc în grupă și s-a calificat în optimi, jucători și fani bucurându-se de timpul petrecut în Germania. Imaginile de pe rețelele de socializare au arătat că România a lăsat vestiarul într-o stare impecabilă și au lăsat în urmă o scrisoare pentru organizatorii germani.

„Euro 24 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care a avut loc a fost cea germană.

„A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european”

Echipa României, apreciată pentru că a lăsat vestiarul impecabil. Sursă foto: Daily mail

Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare experiență ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului. Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Semnat: Echipa Națională de Fotbal a României”, au scris băieții.

Cu „inimă până la sfârșit”

Un alt fan a salutat „clasa” României, adăugând că echipa a jucat cu ”inimă până la sfârșit”. „Asta e clasă. România, ai o echipă de care să fii cu adevărat mândră, au jucat cu inima până la sfârșit și au pierdut cu onoare și grație. Între echipă și fani, cu adevărat un spectacol frumos”, a spus fanul. Alt iubitor de fotbal a reacționat menționând că „există niveluri în viață, fără îndoială, dar momente ca acestea te fac mândru de națiunea ta, indiferent de rezultat”.

„Oaspeții perfecți”

UEFA a adus, de asemenea, un omagiu României, împărtășind fotografii și un mesaj. „Oaspeții perfecți. După eliminarea de la Euro 2024 de aseară, România a lăsat vestiarul din Munchen impecabil, cu o scrisoare emoționantă către gazdele germane”, au spus reprezentanții instituției.

Fanii României au fost gălăgioși și colorați pe tot parcursul turneului, suporterii rămânând mult după fluierul final pentru a-și aplauda jucătorii după înfrângere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre