Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultima imagine cu Ronaldo înainte de COVID-19. Ce îi face Georgina de la distanță

Ultima imagine cu Ronaldo înainte de COVID-19. Ce îi face Georgina de la distanță
Georgina îl susține de la distanță pe Ronaldo care are COVID-19. Cum îl încurajează modelulpe iubitul său care e absent de pe rețelele sociale de ieri, după aflarea veștii.

Vestea că iubitul ei a contactat virusul momentului a căzut ca un trăsnet peste Georgina Rodriguez. Frumoasa iberică se afla în Italia, pentru o ședință foto. Dar imediat ce a aflat că iubitul ei, Cristiano Ronaldo are COVID-19, a inițiat un apel video, să îi spună că îl iubește și că e alături de el, chiar de la distanță.

Apoi iberica a postat un story pe Instagram. „Ești inspirația mea”, a scris Georgina Rodriguez, pe o captură foto cu Ronaldo, din timpul conversației video dintre cei doi.

Fotbalistul lui Juventus părea că vrea să arate mai relaxat decțt e în realitate, în ciuda diagnosticului. Era întins în pat și zâmbea. El se află în izolare. Ronaldo este asimptomatic, potrivit anunțului portughezilor. Dat fiind că s-a îmbolnăvit, el nu va juca în partida contra Suediei, programată miercuri, 14 octombrie.

De ieri, de la aflarea veștii, fotbalistul e absent de pe rețelele sociale. Ultima imagine (foto) pe care a postat-o e cu colegii săi, înainte să afle rezultatuil testului, când nici nu bănuia finalul. Acum  fanii care vor noutăți nu pot decât să o urmărească pe Georgina pe social-media.

Mai mult, vedeta poate rata meciuri importante în Champions League. Peste 15 zile, Juventus va întâlni Barcelona lui Leo Messi, iar prezența lui Cristiano este acum pusă sub semnul întrebării.

Georgina îl încurajează pe Ronaldo de la distanță

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo s-au cunoscut în iunie 2016 la Madrid, unde tânăra lucra într-un magazin Gucci, ca asistent de vânzări. Spanioloaica spunea că ”a fost dragoste la prima vedere”.

Pe 12 octombrie, de ziua națională a Spaniei, Georgina Rodriguez s-a fotografiat într-un Bugatti Veyron, mașina de lux a lui Cristiano, în valoare de circa două milioane de euro. ”Poartă-te normal, că vine Cristiano!”, a scris iberica la descrierea fotografiei care a strâns peste 1,5 milioane de aprecieri.

Georgina Rodriguez este, de aproape patru ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo și mama copiilor lui și ai lor. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (3 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi trei copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Pe lângă atribuțiile de mamă și de iubită tandră și atentă, Georgina e și un fotomodel de succes, căutat de marile branduri.

Vestea că iubitul ei are COVID-19 a prins-o în timpul unui astfel de shootiong, la Milano, iar cu o săptămână în urmă poza pentru Luis Vuiton, al Paris.

Sursa foto: Instagram

Ea este cea mai discretă femeie din viața lui Dan Bittman! I-a numărat amantele în tăcere

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre